Busrata33 Kubrakarahan bazı yorumlarda kireç gibi kalıyor yazıyordu ve bu durum asla hoşuma gitmiyor bende solante pigmenta istedim dün daha önce de kullanmıştım o da temiz içerikli
Deryam35 Ben la roshe posay kullanıyorum yıllardır. 14 haftalık hamileyim şuandada onu kullanıyorum gayet memnunum cilt tipim karma
Deryam35 Kubrakarahan Hamileliğimi öğrendikten sonra cildiyeye gitmedim hiç doktorada sormadım açıkçası sonuçta cildinizin yapısı önemli yıllardır kullanıyorum memnun olduğum için değişiklik yapmadım
Sinemaki Deryam35 gebelikte kullanılan güneş kremlerinin mineral filtreli olması gerekiyor, bildiğim kadarıyla la roshe öyle değil. Ben de onu kullanıyordum gebeliğimde Doktor’un önerisiyle celenese geçtim. Siz de bir doktorunuza danışın isterseniz.
Sinemaki MucizemMart karışık fakat kimyasal filtresi yok organik ve mineral karışık diye biliyorum. Emin misiniz kimyasal filtre olduğuna 😕
lilasmom_ Soltis mineral filtreli ve doğal içerikli bir bakın derim, solentaya göre bir tık uygun fiyatı
MucizemMart Sinemaki evet icindeki maddelere tek tek bakin mineral olmadigi halde mineral demisler celenesin herseyini kullanirim gunes kremini arastirmistim