ilaydayaradan11 Kızlar bebeğim erkek olacak hala bi isim bulamadım 28. Haftaya girdik var mı güzel isim tavsiyeleriniz
minikmucizeemaak ilaydayaradan11 Herkesin güzellik algısı farklıdır ama oğlum olacak benimde. Hep hayalimde Allah’ın izniyle Asil Atlas olacak adı:)
Amineazra ilaydayaradan11 eren Burak Furkan Enes emir taha Yusuf Mirza 🌱 Umarım gönlünüze göre bir isim bulursunuz :)
ilaydayaradan11 Ya herkes bi yorum yapıyor bende çok kararsızım karar veremiyorum bişey buluyorum tamam diyorum bu olsun mutlaka biri beğenmiyor bi ismi herkese de beğendiremezsin tabi de aklıma giriyorlar nolcak bilmiyorum ya
minikmucizeemaak ilaydayaradan11 Sağol canım Amin inşAllah hepimiz sağlıkla kavuşalım:) Evet iki isminde çok beğeniyorum
Avril ilaydayaradan11 kimseyi takmayın canınız ne istiyorsa onu koyun çocuk sizin bize de çok laf ediyor millet ama bildiğimden şaşmadım ☺️ Leo olacak benim oğlumun adı
Nrmrv ilaydayaradan11 ben erkek bekliyordum kız oldu . Erkek olsaydı Emir Aslan olacaktı . Belki düşünebilirsiniz
ilaydayaradan11 Nrmrv emir erkek kardeşimin ismi ama aslan çok hoşuma gidiyor eşim de koyu fenerbahçeli onun da hoşuna gidiyor ama takımdan dolayı vazgeçtik🥺