Aslan39 Kader_sezer merhaba 9+1ız tup bebekle hamıle kaldım 6+3ten berı kanama lekelenme yaşadık ondan evde yatarak geçırıyoruz sıcaktan bunaldık mıde bulantısı kasık bel agrısı aradada şıddetlı baş agrısı başladı sızın nasıl😊
Leocuk19055 Kader_sezer çokçaaa yorgun uykulu bir gün tüm gün kusarken bir gün gayet iyiyim 🤣🤣🤣hiç anlamıyorum 🤨bu sıcaklarda soğuk şeyler yasak bunalıyorummmm
Kader_sezer Aslan39 benim ara ara kusmalar oluyo ama çok şükur koku hassasiyetim vs yok ama kusmalarim oluyo bide halsizlik uyku
Aslan39 Kader_sezer bende var hepsı bıtek gogusler bıraz ındı daha şıştı ılk başlarda bugun şukur kusmamda olmadı ınşallah guzel ılerler saglıcakla alalım bebışlerımı🙏❤️
Annekuzusu38 Kızlar selam ben de 8+1 tüp bebek gebesiyim kasık ve bel ağrılarım var geçen hafta doktora gittiğimde normal olduğunu söyledi. Kontrole 1 ay sonra gidicem ama tedirginim
Bskaysy Mervoll dayanın kuzular 13. Haftadan sonra belirtileriniz yavaş yavaş geçecek İnşaAllah sabredin azcık 💙
AybarsUmay_ Haftadan selamlar herkesee 🖐️çoğu bitti azı kaldı diye teselli veriyorum her gün kendime😂
Bskaysy 24+5ten selammm. Ben hala kendimi 8+1 de hisseddiyorum. Ne ara 24+5 oldu anlamış değilimmmmm. Sanki daha dün öğrendim hamileliğimi 🤣 vallahi zaman inanılmaz hızlı geçiyor
Aslan39 Selcan-06 merhaba bı doktora gıdın ama normal bızımde 6+3te kanama oldu kanama alanı oluşmuş kese altında 3gun yatırdılar hastanede sonrada hep evde yatıyorum 9+2olduk bugun 4gundur tamamen durdu lekelenmemız
Selcan-06 Çok şükür iyiyiz sıkıntımız yok Progestan başladı doktorumuz ama şuan akıntı ve lekelenme yok kaşıntı oluyor onun içinde travozol başladık tam 8+1 olduk ♥️