Denizinci 23+4 üm kızlar , toplamla 6 kilo almışım☺️sizlerde durum ne ? Sanırım ben bu maratonu 15 kilo ile tamamlayacağım. 😂🤦♀️
Aysee1123 Denizinci 51 le hamile kaldım şimdi 53 işte bakalım. Dikkat etmiyorum öyle boğazıma falan. Uzun ince biriyim genetik olarak yapımız bu. Bakalım totelde ne olucak ☺️
Zeyno19 Denizinci 5 kiloyu son bir ayda almisim ama 🤔20.haftaya kadar almamistim dikkat etmem lazim son aylar daha cok aliniyormus gercekten yoksa doguma kadar 15 kilo alirim
Denizinci Zeyno19 kızımda bende 1 ayda 3 kilo almıştım . Ama sonra durmuştu kilo alımım 13 kilo ile bitirmiştim süreci. Bazı dönemlerde daha çok alabiliyoruz . Karbonhidrat ve meyveyi akşam özellikle tüketmemeye özen göstermek lazımmış .
kelebekucusu 1anneseyma siz kacinci haftadasiniz şeker yükleme testi yaptırdınız mi? Benim suyum da cok fazlaymis. Karnım şimdiden çok büyük nefes aldırmıyor
mylifeAslan Denizinci tek temennim bütün bebeklerimiz sağlıklı olsun verilir kilolar ben zamanında 100 kilodan 55 e düştüğümü bilirim verilir azim 🫶🏻