Selbus aşkım ben de ömür boyu sırt üstü yatin asla sağa sola dönmeyin demiyorum siz iyi misiniz? Ağda yaptırmak 8saat sürmüyor heralde??? Beş dk ağda da sırt üstü uzanmaktan kim bebeğini kaybetmiş Allah aşkına? Zaten ağda sedyeleri sırtı ayarlanabiliyor sırt kısmı diklestirilinca neredeyse oturuyor gibi oluyorsun. Dediğimi anlamadan cemkirmeye yer aramissin yok tez yaz yok bilmem ne. Siz buyrun tez yazın beş dk ağda yaptırırken bebeği zarar goren anneleri biz okuyalım madem çok biliyorsun. Normalde zararlı olduğunu ben de biliyorum zaten dediğin gibi kaburgana batıyor yatamiyorsun rahatça mecbur yön degistiriyorsun. Ama beş dk agda için bile yatmayın tüü kaka demek de bana absürt geliyor. He doktoruna sorar riskli bir durum vardır doktor hayır beş dk ağda için bile sırt üstü yatma der ona kimse karışamaz normal seyrinde giden bir gebelikte bir sorun olmaz ağda yaptırırken uzanmak ki dedigim gibi dümdüz yatamiyorsun zaten sedyenin ben sırtını ayarlıyorum neredeyse oturur gibi oluyor ilk hamileliğimde de bunda da bir sorun yaşamadım her şey yolunda. Siz ağdada uzanırken zarar gören hamileleri yazın ama bekliyorum tezinizi muhakkak👏🏻👏🏻👏🏻