Aslan10 MiaBaslck nesi tiksinç jiletle alıp batması hiç almayip orman olması dah kötü herseyi yapıyoruz her yerimizi görüyor kendim için temizlenmiyorum ona güzel görünmek için sonuçta yeri gelir bende yaparım bunda tiksinecek bisey yok eşin sonuçta 🤷🏽♂️
MiaBaslck Aslan10 Evet canım ama ne bileyim benim eşim öyle hiç görmedi göbeğimden göremeyecek duruma gelirsem kuaföre giderim yine eşime aldırmam hayal bile edemedim şuan 😂😂😂😂Bana tuhaf geldi hastalık olur vs o zaman diyecek lafınim yok zaten ama bu çok başka bşey yani
Biomuallime Brisii iyisinden bi jilet al çıktıkta kilitlersin güzellik algısını boşver doğum bitsin lazere gider kurtulursun
Kubra0505 Fik valla rabbim bebeğimi nasip ederse daha çocuk düşünmüyorum son hamileliğim 😄 2 ideal sonra lazere giderim diyordum hep öyle de yapıcam zaten ayda bir gittiğim kaş bıyık bile 2 hafta da gider oldum coştu resmen kıl köklerim 😄 iyiki gitmemişim lazere diyorum
ChemistrySK 19982023 hahhaa ayni ben , özel bölge kocamda olsa özel bölge,tabiki gorecek vs ama haldir huldur yaninda soyunmam .soyunursam da naz niyazla oda zaten hoşuna gider nihayetinde🙈,diger türlü zaten insanin cekiciligide kalmazki hersey meydanda gibi🤭
User22 Brisii ben ağda öneririm jiletle hemen çıkıyo ve sert çıkıyo ağda can yaksada uzun süre götürüyor. Doğumdan sonrada kolaylık her gün jiletle uğraşmaktansa kuaföre aldırırsn zaten 10 15 dk da bitiyo o kadar dayanabilirsn ama kendin alıcaksan kalıp ağda veya boncuk ağda öneririm hem tahriş olma olasılığı düşük hemde parça parça daha az acıyo ben jilettn ağdaya geçerken hep boncuk veya kalıp ağda kullanıyorum