Ahmus26 Ben 5 hafta 1 günlük hamileyim hamile kalmadan önce hafif kahverengi akıntım oldu doktor progestan verdi günde 1 kere içecekmişim.az evvel wc de peçeteye kahverengi leke geldi biraz fazlaydı.hemen doktorumu aradım progestınu iki kere kullan bir de vajinadan fitil olarak kullan yarın gel bakalım dedi.çok korkuyorum dua edin bişey olmasın bebeişime yat dinlen bol su iç dedi.başka ne yapabilirim.küçük bir yerde yaşıyorum doktor bulmak biraz zor.dua edin arkadaşlar😔😔😔
Zeyna0607 Ahmus26 Allah yardımcın olsun canım doktorunu dinle ne diyorsa uygula Allah’ın izniyle olmaz birşey 🙏
Zeyna0607 Ahmus26 moral canım İnan moral her şeyin üstesinden geliyor uzan güzelce düşünmemeye çalış dua et bende edicem meleğin sana sıkı sıkı tutunsun 🙏🙏🙏
Ahmus26 Zeyna0607 sağolun Zeynep hanım inş tutunur bebeğim bana belimde özellikle kuyruk sokumu olan yerde çok ağrım vardı yatınca biraz azaldı gibi.allah yardım etsin hepimize inş
Ahmus26 Arkadaşlar doktora Gittim kese büyümüş civarında kanama YÖK deri.her kanama düşük riski taşır dedi.progestanı günde iki kere içmemi ve 5 gün arayla iki tane iğne olmamı söyledi.5+3 günlük gebelerde kese boyutu neydi benim 1.29 cm