Nazzz35 Peg perego veloce aldım . Daha kullanmamıza var ama çok hafif çok kolay kapanıyor kapanıncada yrr kaplamıyor ❤️
PamushVeAnnesi Gulseee1 5 sene önce kızıma casual Cadillac Air aldım. Aşırı ağır şeyler taşıdık bebek arabasindan ziyade pazar arabasi bile yaptık çoğu zaman ne sağlam arabaymis hala zırh gibi. Sağlamlık ta bir numara resmen evladiyelik
Nurkcy pembemor25 Evet biraz ağır tek dezavantajı o ama.. olsun bilerek hafif araba tercih etmedim 2. Çocuk olunca da sağlam kalsın istedim 😊
Kubra0505 Gulseee1 geçen hafta sonu ebebekden kanz d go aldım bende bakalım inşallah memnun kalırım ☺️
senaoz Mervec_22 merhaba ben de balios s aldım, bugün geldi çok da beğendim ama biraz ağır beklediğimden. Siz kullanmaya başladınız mı? Kullanımından memnun musunuz?
Pellonn Gulseee1 ben baby2go travel sistem aldım ama hani bu etrafı tam kapanan kutu gibi olandan değil ötekinden aldım daha kullanmak nasil olmadı doğumuma 40 gün var
yilmazs06 Ben de joie litetrax 4 dlx aldım sonradan üzerine pusetini aldım çıkarılabilir kullanışlı olur diye düşündüm ama daha kullanmadım malzemesi kaliteli
Papatyamoms znemre95 travel dusunmedıgım ıcın bakmadım hıc onlara ama bagı neo dan daha sağlam duruyor
hopefortomorrows kelebekucusu ben de aldım. Fiyatı indirimdeydi en son tükenmeydiyse yaklaşık 1500 düşmüştü. Haberiniz olsun
tazeaaanne Gulseee1 kanz d go aldık bizde çok şık ayrıca kullanışlı görünüyor bakalım deneyip göreceğiz
bebeklipanda Prego quantum aldım. Mios son çıkan modeli ama şeklini ve ön arka tekerlerinin küçük olmasını hiç beğenmediğim için onu almak istemedim. Quantum epey şık duruyor 😁 bir de büyük tekerler çocuğa daha az yer sarsıntısı hissettirir diye düşünüyorum