Seastar88 ozge671234 fiyatlar gercekten hergün artıyor.Biz eşimle cok dolaştık hatta joie muze lx travel sıstem dusunuyorduk ama bu daha hafif,daha güvenli ve kullanıslı geldi bize o yuzden bu markayı tercıh ettik.Katlanması da kolay geldi bize acıkcası.
ozge671234 Seastar88 Çok teşekkür ederim. Ben de pek fazla araştırmadan aldım. İnşallah memnun kalırım
likesah Bestegeren aton da oto koltugu olarak kullaniliyor normal ana kucaklari gibi emniyet kemeriyle sabitleniyor araca. Cloud z altina bir baza takilarak 360 derece donebilen oto kotlugu oluyor. Cok bir farklari yok aslinda.
catandgirlmom Gulseee1 cybex balios kullanıyorum araç çok konforlu bebek için ama bizim için yorucu travel ve büyük bir araba o nedenle bebeğim biraz daha büyüyünce yine cybex kabin boy aşırı küçük gb pockit plus a geçeceğim bendekini satıp 😊
bzey yaseminaltintas Vgo puset takıldığında travel sistem, çıkarıldığında kabin boy bebek arabaları gibi oluyor . Toplaması tek hamle ile. O yüzden bunu seçtim
yaseminaltintas bzey Peki 15 kgyu gecince bebek arabasi degistirecek misiniz ben tekrar ona butce ayirip ayiramayacagimi bilemedigimden halen alamadim 35.haftaligim
bzey yaseminaltintas Dandik bebek arabalarına bile 2-3 yaşlarında abi kardeş 2 bebe koyuyorlar 😄 hiç bişey olmuyo. Buna bişey olmaz düşüncesindeyim açıkçası 🙈
bzey yaseminaltintas YouTube da mutlu bebe anlatıyo bu bebek arabasını :) izleyince içi rahatlıyor insanın
sed-a5 Zeynep_yilmaz kusura bakmayın yeni gördüm ben mesajı eşimle e bebek mağazasına gittik önce inceledik sonra kasadan siparis verdik eve geldi eger depolarında varsa direk veriyorlar eve getiriyorsunuz biz çok beğendik 5 bin TL ye aldık ve amortisör sistemini eşim çok beğendi bu sayede bebeği sarsmiyor ve zaten travel sistem pedleri falan çok rahat gri tercih ettim yaz sıcaklarına karşı iyi olur diye
sed-a5 Zeynep_yilmaz eğer mağazaya gidemezseniz e bebeğin uygulamasında videosu var inceleyebilirsiniz
sed-a5 yaseminaltintas bence de 25 kg taşıyan alın zaten cok bir fiyat farkı olmuyor sadece ağırlığı değişiyor dur travel sistem olanlarda
Hlybkr Seherkoc gözle görüp almak daha mantıklı geldi o yüzden almadık. E-bebekten kanz d-go modelini aldık