Mucizem4242 21+0 olduk çok şükür. Yarın ayrıntılı ultrasonumuz var. Geçen hafta olacaktı ama randevu boşluğu olmadığı için bu haftaya kaldı. Haftalardır görmedim içim kıpır kıpır bir an önce yarın olsun istiyorum. Yarın kimlerin görüş günü.🥰
AsELinAnneSi__ Mucizem4242 yarin 19 oluyoruz bizimde haftaya insan dayanamiyor bir ay oldu görmeyeli 🥺🥰
my_girly Mucizem4242 benim de 20 haftalik oldu cuma günü kontrolüm var çok heyecanlıyım kızımı görmek icin
Mucizem4242 Kalan1 ayyy insan nasılda sabırsızlıkla bekliyor , haftalar geçmez gibi geliyor geçiyor ama o son gün geçmek bilmiyor ya, cinsiyet belli mi canım 🥰
Mucizem4242 Kalan1 maşallah sağlıkla gelsin prenses canım 🩷 Bizim ki erkek en son erkek demişti doktor bakalım yarın %100 olarak netleşir diye düşünüyorum 💙
Mucizem4242 AsELinAnneSi__ sorma canım geçen hafta giderim görürüm derken yer bulamayınca ağladığımı bilirim ama şimdi 1 hafta nasıl geçti diyorum , az kalmış hayırlısı ile hayırlı haberler alın inşallah 🤲🏻🥰
SuSu1602 Bizde girduk bugun kizimizi 12+5 olduk. 2 hafta once cinsiyetimizi ogrendik Nipt ile. Saglikla gelsinler🕊️
Hndndlmn SuSu1602 yaaa kız bebişinizi ne kadar erken öğrenmişsiniz maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻
yesimunluturk Bizimde görüş günümüz 37+3 olduk gerçi artık tamamen görmeme çok az kaldı Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Mucizem4242 Tugcekl ayyyy bir an önce bende gelmek istiyorum bu haftalara maşallah birşey kalmamış canım sağ Salim al kucağına inşaallah 🤲🏻🥰
Deryackmak Tugcekl bizde yarın tam 34 haftalık olucaz oğluşumuzu gorcez sezeryan olcaz ama tarih şimdiden söylenir mi?birde 40. Haftaya kadar beklemeden 38. Haftada alsalar gelişimini tamamlıyor çünkü bir fikriniz var mı?
Burcuozz Tugcekl bizde 33 haftalık olduk😄 yalnız hareket ederken bazen canımı acıtıyor sende de oluyor mu normal mi
Gebeyim-32 Mucizem4242 yarınn görücez bebeğimizi çok heyecanlıyım. 15+3 ❤️ kesin cinsiyet belli olur diye tahmin ediyorum
Mucizem4242 Gebeyim-32 pozisyonu uygun olursa kesin görürsünüz canım güzel bir haftasında gidiyorsun inşallah Rabbim gönlüne göre verir 🤲🏻🥰