mavitrn Kızlar uzandığımda karnımda kalp atışı gibi sürekli kıpırdamalar var ama devamlı aynı şekilde üzerimdeki kıyafet oynuyor bebek hareketi olabilir mi
Rwerdst mavitrn bağırsak ya da gazdır canım ☺️ daha çok minik bebeğiniz. Bir de kaenınızda artık kendi nabzınızı hissedersiniz baskıdan dolayı
Elitopatra25 mavitrn yok artık daha neler bacım 23+2yim daha yeni hareketini dışardan görmeye başladım sen 13te nasıl görebilirsin damardir o bebek degilll😂
Kizim0668 mavitrn bende de öyle oluyodu. Erkek çocuk çabuk hareketlenirmis tabiki sizinkinin cinsiyeti ne bilmiyorum 😊
mavitrn Rwerdst bende öyle düşünüyordum ama bugün çok farklı hissettim merak ettim acaba hisseden varmıdır diye 😌
mavitrn bendeanneoldum_ benimde uzun sürdü baya kıpırdama gibi geldi ama bilmiyorum erken diye emin olamadım
Elitopatra25 mavitrn benim ilk gebeliğim hareketlerini 16dan beri hissediyorum ama dışardan olarak söylüyorum 17 desen yine anlarım ama 13 çok erken daha çok küçük onun kasları dışardan hissedebilecek kadar güçlü değil ve küçük damar o sen öyle hissetmişsindir
mavitrn Kizim0668 hiç bilmiyorum cinsiyeti henüz bende merak ediyorum 😌 kızım çok hareketli değildi ama 16 da hissettim onu da
AsELinAnneSi__ mavitrn bizde de o haftalardan beri var ama bebek yapması için zaman varmış şuan 18+6 yiz sadece içerden hissediyorum hala massallah bizim hanfendi çok hareketli sağlıkla gelsinler 🥰
Yigit_Yagiz_Moms Kalp atışı dışardan görmek normal benim de öyle. Hem sizin hem bebeğinizin kalp atışı olduğu için tek bedende yoğun kalp atışı hissediyor ve görüyorsunuz. Vücudunuz hızlı bir şekilde kan pompalıyor hem sizin hem bebeğiniz için
Aydemi mavitrn benim de oluyordu hala oluyor. Ama bebek değil. Sanırım yoğun kan pompalandığı için damar hareketi. Ben de nefesimi biraz tutup izliyorum çok hoşuma gidiyor😁😁
Yigit_Yagiz_Moms Aydemi aynen bende öyle yapıyorum 🤣 hatta her sabah kalkınca kontrol ediyorum eğer devam ediyorsa bebiş de iyidir diye☺️ Evdeki ultrason gibi ❤️