S_65 sukriyecengl aynen bende aynız günlerimiz bende 16+4 her sabah yine mide bulantısı ya cinsiyet belli oldu sizin tarama testine girdiniz mi
sukriyecengl S_65 İkili taramada erkeğe benziyor demişti doktor cuma günü randevum var o gün netleşir muhtemelen.
Lionmom1 Minigiim-vebenn52 prilam kullandım ve çantamda hep beyaz leblebi vardı yatıştırıyor. Bir de hep limon kokluyordum 😂
Kayhanyasemin Minigiim-vebenn52 9+2 yiz şuan 6. Hafta da başladı benimde bulantım ne yemek yapabiliyorum ne başka bir şey üstüne kokular da çok etkiliyor Prilam kullanıyorum iyi geliyor ama sabahları mutlaka çıkarıyorum kraker leblebi herseyi denedim deniyorum ne zaman bitecek bilmiyorum tek isteğim mide bulantısı bitsin bian önce sizede Allah kolaylık versin inşallah 🙏🏻
Dileylim Minigiim-vebenn52 5. Haftada başldı bulantım önce herkes normal dedi. Ben de geçer diye düşündüm 2 hafta hiç bir şey yiyemedim bekledim geçer diye bekledim 7. Hafta içinde doktora söyledim prilam dr adlı ilacı yazdı gece yatmadan iki tane iç dedi. Bu sürede 5 kilo verdim. İlacı içtiğimde sihirli değnek değmiş gibi olmuyor yine sabah hafif bulantım oluyor. Ancak yemek yiyebiliyorum artık. Arada yine çok yüksek bulantı gelip çıkardığım oluyor ama genel olarak rahatlattı. İçmeyi unuttuğum gün ise perişan oluyorum. 10+5 deyiz. Daha devam edecek gibi
S_65 sukriyecengl sukriyecengl benimde yarın 😁inşallah güzel haberlerini alrım saglıklı hayurlı bir bebiş olsun
Sebahat25 İki gebelikte dogdugum gün bitti kusmalarım üç numarayı beklıyorum ıcımde Osmanlı ordusu var sankı oldum kusmaktan daha
Ceren_oguz Minigiim-vebenn52 bizimde ilk zamanlarimiz hep mide bulantısınla geçti doktorum prilam vermişti kullanmadım diyebilirsin tuzlu çubuk kraker sabahları yataktan çıkmadan önce yiyordum
Kizilciksurubu Minigiim-vebenn52 Pozidox diye bir takviye gıda var, hap şeklinde. İçinde kimyasal bir şey yok. Zencefil özü var. Ben mide bulantısından başımı kaldıramıyordum, bu hap sayesinde normal hayata döndüm. Doktorunuza sorup kullanabilirsiniz.
Aydan09 Minigiim-vebenn52 ah canim cok berbat o mide bulantilar kokular 3aylikdan sonra bitiyor ben sacimi bile yikayamiyordum sampuan kokularindan tuzlu biseyler ye o iyi gelior cubuk krakerde
MommyLeyla GPinar çok geçmiş olsun benimde 7+2 bugün doktor bana da prilam yazdı. Yan etkisi oldu mu acaba fazla uyku yapmak falan gibi. Yolun başındasın daha çok kullanacaksın dedi. 1 ay sonrada sınava gireceğim düşünüyorum şimdiden 🥺 zorladı mı sizi ilaç
1234w_ Cansut20 Benim de öyleydi ya seviniyordum bu kez bulantısız olacak diye ama 7. Haftaya girdiğimde başladı 😢
KsedaGG Cgdmustn Cgdmustn 13 haftalığız hala Zofer+ Prilam kullanıyorum. Zofer günde 3. Mide bulantısı geçmedi ve arada kusuyorum ne yazıkki ben de. Prilamla destekleyince daha iyi oluyormuş bilginize
Eylulll_ Arkadaşlar aynen mide bulantısı yaşıyorum ama bişey sorucam çekiniyorum sorsam mi diye neyse sağlık meselesi utanmayim,,,,( 15 haftaligim Vitaminleri aldığım günden beri dişkım siyah neden acaba ) afedersiniz özür dilerim