Akduygu Regliye 10 gün var. Bugün yumurtlamanın 8.Günü. Yumurtlamadan sonra kasıkta sürekli batma var. Yumurtlamadan 4 gün sonra kustum. 2 gün mide bulantısı devam etti geçti. Çok heyecanlıyım inşallah vardır gebelik
Mavi-koltuk Merveinciadem hiç kimsede duymamıştım bende burun tıkanıklığı oldu bahar ayları olduğu için alerji oldum sandım ama 5.aydayız hala ara ara oluyor yükselen hormonlardanmış meğerse adetten bir hafta önce başlamıştı. birde yerleşme kanamam oldu.
Damla-coban Merveinciadem benim de aynı bu şekildeydi kasık ağrısı ve bel ağrısı ve garip bir şekilde bu ay evet oldu die hissetmistim 🙏ama malesef 6 haftalıkken düşük yaşadım rabbim istiyen herkese versin inşallah ,😇
Tugcecan26 Merveinciadem burnum köpek burnuna benzemişti 😂 5 metre ötedeki şeylerin kokusunu alıyordum gidip test yaptım 3,5 haftalıkken öğrendim
Ucankus Adete 2 gün kala test yaptım pozitif çıktı belirtim sadece kasığıma ara ara iğne batması oluyordur
Glsm-19 Umutlubirkadin geç yumurtlama olabilir canım bi iki gün daha bekle kan ver bence bende geçen ay geç oldu sonrasındaysa kimyasala dönüştü dikkat et herşeye
2512tugbaclk Merveinciadem bende istiyordum planladığım zaman olmadı planda yokken gebe olduğumu öğrendim ilk belirtim sürekli uykumun gelmesiydi ve adet gecikmemdi 4 gün adetim gecikince zaten yumurtalık ve kasık ağrılarım başlamıştı umarım gönlünce olur :))
1kedi1bebe Merveinciadem henüz 3 haftalıkken öyle bir koku hassasiyetim vardı ki bir tuhaflık olduğu belliydi 🙈
sevdenurbarak16 sevdenurbarak16 Ecrnsuos çok fazla belirtim vardı canım benim. Regl olucam diye bekliyodum. Göğüslerim ağrıyodu birde bi kaç gece bacağıma kramp girmeye başlayınca ne olursa olsun test yapıcam dedim. Olmazsada üzülmem diye şartladım kendimi bebek anne babanın en ihtiyacı olduğu zamanda gelirmiş. Sağlıkla gelsin inşallah
Ece56 Merveinciadem göğüs uçlarında kaşıntı sızlama yanma arası bir his olmuştu. Onun dışındaki diğer her şey regl belirtisi gibiydi. Bir de normalde reglnin 2. Günü ağrım olur, regl olmadan önce öyle bir ağrı oldu.
sfnr0 Merveinciadem Çarşamba günü yerleşme kanaması olmuştu. Regl oldum sandım devam etmeyince araştırdım şüphelendim. Cuma test yaptım negatif. Cumartesi reglimin ilk günü olması gerekiyordu, olmadı. Sabredip Perşembe günü yaptım ve pozitif. 5 haftalıktı.
Yelizesrtgn06 Merveinciadem benim bebeğim 3 haftalık suan 10 günlükken öğrendim kaşık ağrımdan şüphelenmiştim reflü olacakmış gibi kramp giriyo evde test yap bence çok hafif bile olsa pembeleşiyor varken erken gebelik testleriyle