PamirKayra izmir de oturup egepole gidenler var ise arkadaşlar doğum ücreti 25 bin olmuş ben bugün gittim. ama şöle bir hakkınız var dio şuan yeni artığı için paranın tamamını bu hafta içinde öderseniz. 14 binden. yapıyorlar doğum ücretini bilginiz olsun
PamirKayra Tusse18 valla kartan çektirdim 37+4 oldum. gelme ihtimali yüksej 25 bin veremem bu ay içinde doğacak muayne ücreti 785 , kan 240 ve nst 80 tl
PamirKayra Gobekadamannesi cemilbey kendisi fiyat vermiyor hastaneye bağlı bayramdan 4 gün önce sorduğumda 14 bindi sonra 3 temmuzda gittik 25 bin dediler vel hasıl. bir hakkınız var bugün. tam miktarı 1taksitsiz öderseniz 14 binden yardımcı olacağız dediler nitekim öyle yaptık bizde 14 bini tek çekim yaptk
Gobekadamannesi PamirKayra doktora bizzat değil hastaneye soracaktım bende birden bu kadar yükseklik baya gereksiz zaten muayene ücreti bile fazla bi dahaki görüşmede bende kesin konuşacağım ücret işini
Tazeanne2101 Merhaba. Ödemenizi gerçekleştirdikten sonra elinize her hangi bir belge fatura vs verdilermi acaba?