Ipekprl Kizlar ultrason görüntüsünde bebisler oldugundan daha da şiş mi çıkıyor? Minnak burunlu kizimin burnu sismis.ya da açıdan mi ? Duyar kasicaklar yazmasa da olur, saglikli hamilelikler herkese 🥰
Pnr_KMRC1 Ipekprl suyun içinde oldugundan şiş ve daha kilolu görünüyorlar zaten doğuncada bebekler şiş olarak doğuyor 2 güne şişlik iniyor zaten cnm bende daha net foto yok hep kaymış fotolar
Zehross03 Ipekprl valla inşallah öyle çıkıyodur yoksa kocaaamaaaan bi burun var burda benzetemedim bişeye ya kdkdkdkdld
Fik Benimde öyle 🤭 ilk minik burunlu idi ne güzel bak benim burnum gibi diyordum şimdi şişti sanki eşiminkine benziyor 😂
Ipekprl Pnr_KMRC1 Fik aynen öyle hiç net fotosu yok.1 ay önce cok minnostu 😂 bide şekilsiz sorma 😂 saglikla gelsinler şişliklerini yerim 🥰
Fik mylifeAslan hahaha maşallah evet biraz sinirli bakmış 🤭🤭 yemek flan yemediniz mi kontrol var diye belki kızdı size 😀🤭 bir çikolata yiyin ondan mutlusu yok 🤭
mylifeAslan Ipekprl doktora kendini kapatıp sürekli elini ayağını emiyordu yüzünü görmek istediğim için de sağolsun uğraştı sonra doktora böyle yaptı hahaha 😂
mylifeAslan Fik elini ve ayağını emiyordu doktor da yüzünü göstersin diye bıraz karnımı salladı yani bilirsiniz doktora böyle tepki verdi 😂😂😂
Fik Sinan35eda 28 haftalıktım canım o ultrason çekildiğinde ☺️ şuan 31 haftalık oldum haftaya salı kontrolüm var bakalım kızçem nasıl 🥰
Ipekprl Zehross03 tesekkur ettim bugun fenaydi ama 😂 dr.kagan hoca var youtube ta onu aciyorum arada.Çok takmayin bu goruntuleri makina kendisi tamamliyor dedi.hepimizin bebisleri minnos 😂🥰