GulKeskin Aslında bi ara yazılmıştı kaydetmiştim ama oğlum silmiş galiba. Gidip memnun kaldığınız doktor önerisi, Fiyatlar , CD fotoğraf vs veriyor mu Randevular ne kadar önceden alınıyor gibi bilgiler Verebilecek olan var miii ??
Bircicekanne GulKeskin bende okumuştum formu aklımda kalanlar Tınaztepe hastanesi dr serkan ve alsancakta bir hekimdi biz henüz o kadar büyümedik o yüzden henüz yaptırmadık bu kadar yardımcı olabileceğim 😅
Prensess35e GulKeskin alsancak Dr Sabahattin altunyurt nakit 1200 kart 1400 TL Detaylı bakıyor ultrason kağıdı yerine a4 kağıdına bebeğin renkli görüntüsünü veriyor
Curlymom25 GulKeskin medicana mustafa Melih Erkan 1.750 TL çok memnun kaldım zaten çok iyi başarılı muhteşem bir doktor
Ao526- GulKeskin Tınaztepe hastanesi Prof. Dr. Serkan Güçlü yaptırmıştık 1200 tl idi nisanda şimdiki fiyatı bilmiyorum. Çok ilgiydi. CD fotoğraf dosya vs hepsini teslim etti ve her soruyu ilgiyle cevapladı. Ayrıntılı bir şekilde bakarken her gördüğünü bizede açıkladı. Yaklaşık 40-45 dk sürdü 😍 çok memnun kaldım 🙏🏻
GulKeskin Ao526- Ay ne güzel yazmışsın çok teşekkür ederim çok Öven var bu doktoru suan İlk iki tercihim arasında kendisi 😂 Şey birde ne kadar önceden randevu almak gerekiyor ben nasipse Temmuz sonu veya Ağustos bası gitmeyi düşünüyorum
busebiricik @GulKeskin ben medicanada Mehmet Tunç Canda’ya gidiyorum ben memnunum tavsiye ederim. 1700 TL olarak söylenmişti detaylı ultrason ücreti.
Uduruu GulKeskin bayraklıda Ali karaege var onda yaptırdım 1 ay önce 900 tl fotoğraf veriyor CD yok rapor veriyor bide bi odası var yanında gelenler tv den bebeği izliyor biz 4 kişi gitmiştik hatta
Ao526- GulKeskin Doktorumda Tınaztepe hastanesinde o yönlendirmişti 16. Hafta kontrolündeyken 20-24 haftaları arası yaptırmalısın demişti. Bende kontrolden çıktıktan hemen sonra doktoru aradığımda sekreteriyle görüştüm. 22+3 için randevu oluşturduk. Gerçekten o sedyeden mutlu kalkıyorsunuz. Tersleme vs hiç bir durum olmadı. Aynı soruyu bir kaç kere sormuş bile olabiliriz 🙈 aynı sakinlik ve kibarlıkla cevapladı. Biz bide eşim ben annem babam gittik heyecan ve merak vardı 😍 güzellikle karşıladı
Gumus25 GulKeskin medicana da Cüneyt eftal tanere yaptırdım nisanda 1700 tlydi. Ben zaten sürekli kendisine gidiyorum. Perinatolog olduğu için detaylı için farklı bir yer de araştırmaya gerek kalmadı.
GulKeskin Gumus25 perinatolog olması da bi yandan daha iyi geliyor seçeneklerim arasına girdi kendisi😂
Aslhnam GulKeskin izmirde Cenk gezer var bizde henüz gitmedik 7 temmuzda gitçez ama çok Meşur bir doktor fiyat olarak bilmiyorum ama doktor çok önerdiler isterseniz araştrın bir derim
GulKeskin Aslhnam heh biride bu adamdı hatırladığım baya önerisi vardı bi tik pahalıydı diğerlerinden diye hatırlıyorum bi araştırayım canım bende sağolasın
Dnzglsm_123 GulKeskin Bayraklı’da Ali Karaege’ ye yaptırmıştım ben. Çok ilgili bir doktor. 45 dakika kadar sürmüştü. Cd olarak vermiyor ama 2 tane a4 kağıdında renkli fotoğraf vermişti. Raporda veriyor detaylı. 900 liraydı en son fiyatı
BirVeraAnnesi35 GulKeskin tam aradığım başlık bende araştırıyorum iyi oldu buradan yazmanız iyi denk geldi
GulKeskin BirVeraAnnesi35 aynen çok yazan oluyor aslında ama karışıyor bazen haftama az kalınca bende sorayım dedim not alın sizde burdan iyi oluyor 😂🧡