SerapTuncer Arkadaşlar merhaba 34+6 günlük hamileyim biraz önce yarım saat yürüyeyim diye dışarı çıktım 12 dk yürüyebildim sağ böbrek kısmımın olduğu yere bi sancı kilitlendi daha önce böyle hiç sancım olmadı ve şuan uzanmama rağmen hala sancım War normalmi ilk gebeliğim olduğu için anlamıyorum bişey bilmiyorum yani doğum sancısı falan değildir inşallah 😔
Deryadeniz63 SerapTuncer bi doktora gorun istersen canm nst belli eder hemen sancinin neddn oldugu ihmal etme
Seymamurduk SerapTuncer bahsettiğin sırt ağrısına benziyor canım Benimde aynı yerde bi ağrım var omuzum desem değil böbreklerim desem değil tam ortada bir yerde dimi?
SerapTuncer Deryadeniz63 şimdi bu saatte gitsem sadece acile gidebilirim 😢 İlçede yaşıyorum devlet hastanesi War bi tane
Deryadeniz63 SerapTuncer elinle ovala sicak tut yarim saatt baktin yine gecmedi acile gidersin ama kendini skmaki rahatlasin brz kasma
SerapTuncer Seymamurduk göbek deliği hizasındaki çizginin biraz yanında çok şükür hafifledi biraz bebeğin başı aşağı dönmüş demişti doktor sanırım ayaklarının olduğu kısım sancımın olduğu yer 😔