dolunayes Gebe90 ben keseye gore yapmiyorum 12 hafta vs bakiyorum Ya da bilgilerle Yazarsan bakim Esinle dogum tarihin Son adet İlk beta rakami
dolunayes 2prenses_masal-oyku canim erkek gibi Bilgileri yaz bakim Eşinle dogum tarihlerinizi Son adet tarihi İlk beta rakami
Sibel0881 Bende 21 nisan skn adet tarigim 1 gün gecikmede betam 3478 di şuan 12 haftalığım tekil gebelik cinsiyet ne merak ediyorum kızlar
2prenses_masal-oyku dolunayes beta bilmiyorum malesef ben geç öğrendim betayada hiç baktırmadım 🤷🏻♀️
dolunayes 2prenses_masal-oyku %55 kiz %45 erkek Betasiz Beta e nabizda yazar ikili teste olur ilk kan verdiginde olur
2prenses_masal-oyku dolunayes 69613 valla ikili taramada kan vermiştim sonuç buymuş 😂 ilk öğrendiğimde kan vermedim çünkü direk dr a gittim de ben ikiliye kadar sadece değerlerim için kan alınmıştı ondada betaya bakmamışlar zaten ileri olduğu için
Lunacim dolunayes Ben : 04.03.1993 Eşim : 25.08.1991 Sat : 26.05.2023 İlk beta : 2452 Bana da bakabilir misiniz rica etsem
Rozatekin dolunayes inşallah bana bir kere kız dedi bir kere de erkek yorumlarda herkes tahminlerinizin tuttuğunu yazmış o nedenle size de sormak istedim bir dahakine daha net olur inşallah teşekkür ederim