Tugbacds dolunayes canım gidince foto at demiştin çarşamba gitcektim bu güne çektim bebeği merak ettim iyi mi diye görüntüya bakarmısın 55-45 demiştin
Gebe90 Ben 25.06.1990 Eşim 20.09.1987 İlk beta 259.90 Son adet 28 mayıs Benimkine de bakabilir misiniz 🙏
Gebe90 dolunayes Ben 25.06.1990 Eşim 20.09.1987 İlk beta 259.90 Son adet 28 mayıs Benimkine de bakabilir misiniz 🙏
Tugbacds dolunayes evett çok küçükk teyzesii 🥰bende hamile kaldığımdan beri kız hissediyorum eşimse erkek hissediyo bakalım sağlıklı olsunlar da inşallah 2 side bir benim açımdan 🥰
Tugbacds dolunayes küçük tabii daha bu gün kalp atışını duyduk sen diyince ultrason at diye şansımı deneyeyim belki tahmin edebilirsin diye düşündüm 🥰
dolunayes Tugbacds kizdir ya cunku erkek gibi bicimli kese degil :) buyuk hali oluncada bakarım 11 hafta vs ikili testte vs
dolunayes Tugbacds cok sukur canim tatlı heyecanlar. Bu haftalarda genelde yerlestigi yere bakarlar ama seninki ortada zaten sag sol diye yorumlanmax bide ben o teoriye inanmiyorum pek Kese bicimin kiz gibi geldi bakicigiz :)
Tugbacds dolunayes vajinal baktı valla sağ sol anlayamadım ama karşıdan bakınca sol ama nasıl bakılıyo ultrasona bilmem bide sağa sola ben pek inanmıyorum bence genelde tutmuyo
dolunayes Tugbacds vajinalde anlayamazson zaten askim Karindan diyorlar onu nereye tutuyo ultrasonu diye
Tugbacds dolunayes heee anladım bebeğim biraz daha beklicez o zaman bidaha ne zaman gidilir bilmiyorum yarın kan tahlillerimi vercem 10. Hafta falan mı gidiliyor acaba?