dolunayes naneliseker_ erkek kesesi ama bundaki ne naiflik boyle :) Bilgilerinle bakim istersen Baktigim resimlerden biraz kucuk haftasi cunki Esinle dogum tarihin Son adet İlk ogrendigin beta
Anne1212 dolunayes benim doğum tarihim 16.12.1998 eşimin 24.04.1994 15 Mayıs 2023 son adet beta hcg 355 1 gün geçmişti
hello_dunya [](https://)dolunayes merhabalar rica etsem benim bebiş için de yorum yapabilir misiniz? Benim D.T. 13.12.1987 Eşim D.T. 09.05.1988 Son A.T 21.05.2023 İlk beta 639 Bir türlü görsel yükleyemedim nasıl yapicam sitede yeniyim
dolunayes hello_dunya canim senin kiz cikiyor Gorsel icin Anasayfada solda ustte 3 cizgi var Fotoğraf yukle de Resimli yukleyince altta link cikar Onu kopyala buraya mesaja yapistir
dolunayes Acemiiiii tutuyor genelde yurt diisndaki teorilerin ortalama hesaplamasina bakiyorum canim Resim varsa onada bakıyorum farketmiyo Galibi Allah bilir isin makarasi burasi
Tugbacds dolunayes Eşim doğ tar:18.08.1989 Benim:16.03.1995 Son adet:23 mayıs Öğrendiğim beta: 1583 Bana da bakarmısın canım
hello_dunya dolunayes sahi mi? 🥰 Elbette sağlıkla kucağımıza almak en önemlisi ama Allah biliyor ya ilk evladım hep kız olsun istedim. Ağzın bal yesin. Tutar tutmaz orası rabbimin bileceği iş ama söylediğin hoşuma gitnedi desem yalan olur. Birde bu sabaha karşı pembe zıbınlı bebek verdiler kucağıma uyur uyanıktım.
Tugbacds dolunayes benim içsel oranımda bu yönde çarşamba gitcez bakalım eğer görürsek atarım canım 🥰
hello_dunya dolunayes hadi hayırlısı öğrenmeye daha var elbette 22 temmuzda kontrol var o resmi de atarım bir daha bakarız 🙈