Hicrano00 Merhaba Herkese günaydın Hamileligi boyunca Kan ve demir ilacı içmeyen varmi acaba ? Bi sıkıntı yaşayan oldumu bu konuda
Avril Hicrano00 benim değerlerim çok çok iyiydi bir anda yerlere serildi valla ben de değerlerim zaten iyi neden verdiler ki demiştim içmek istemedim hiç ama iyi ki vermişler bir anda çekip alıyor çocuk bazen boşaltıyor depoları Takviye ile yeniden düzeldi neyse ki değerlerim
Bebegiiimmmm 30.haftadayım Demir ilacı aşırı bulantı yapıyor basından beri hiç kullanamadım bende üzülüyorum fakat kullanamıyorum doktorum değerler aşırı düştüğünde kan serumu takarız dedi Hicrano00
Skn23 Hicrano00 ya ilk doğumum da 9 ay boyunca içmeme rağmen doğum sonrası kansızlıktan perişanladım. Doktor doğum sonrası da veriyor içmemiştim doğum sonrasını ama çok zor toparlanmıştım . Bu hamileliğimde hep içiyorum
elifsen Değerlerin iyi olsa bile veriyorlar doğum sırasında ve sonrasında ani düşüşler yaşanmasın diye
Sevalinkaa Bebegiiimmmm bende de kusma vardı 1 haftadır fertamir kullanıyorum aşırı şekerli meyve suyu gibi bir de soğuk suya hazırladın mı kana kana içiyorsun 😁 doktorunuza sorun bence
Burakipek Bebegiiimmmm bende oleyım asla ılaç içemiyorum kanımda çok düşük nasıl Yüksel tutuyosunuz olgundada oleydı doğum yaptım ılac ıcebıldım gebelıkte asla ferrum serum gıbı bı o ne vıtamın ne folık astı hıc kullanamadım çok ıstedım😵💫
Bebegiiimmmm Burakipek pek tutamıyorum Demir yönünden bol olan ürünler tüketsemde takviye gibi olmuyor bende çok üzülüyorum ama olmadı içemedim yani doktor çok düşerse kan serumu takarız dedi öyle vicdanımı rahatlatıyorum
Burakipek Magnezyum ıcmem lazım haftada bı zorla sarı kola gıbı😂ama bn ıctıgım anda afedersınız hersey cıksrıom görmeye bıle tahamulum yok benım gıbı olan varmı
Gebe09 Bende de demirin hapını kullanıyordum çok mide bulantısı yaptı yemeden içmeden kesildim. Değiştirip şurubunu verdi bu da etkiliyor ama onun kadar değil en azından kusmuyorum
Nur001 Ben de çok bulantı ve kabızlık yaptı Demir ilaçları içmedim sonra kan değerlerim düşünce imom omega verdi onla bi sıkıntı yaşamadım
Kubrabebisi Hicrano00 ben hiç kullanamadım mahvediyor beni ama değerlerim düşük kan değerlerim içmem gerektiğini söylüyorlar içemiyorum hayırlısı valla hakkımda vitaminleri kullanıyorum
Mlkgln Bende kan ilacını asla kullanamadım. Kusturuyordu midem almıyordu. 10 gün önce serumla aldım takviyeyi maalesef
5melekannesi Hicrano00 mide sorunum olduğu için hap kullanamıyorum doktorumada söyledim o yüzden diğerlerinde de olduğu gibi doğum öncesi ve sonrası kan takıcaz yoksa sıkıntı olabiliyor bide pekmez karadut özü içiyorum sürekli
Eyyldz Ben kullanmıyorum 36 haftalığım doktorumda bu zaman kadar hiç kullan diye birşey demedi sadece folik asit kullanıyorum