ozgyrs Kızlar selam 14+2 hamileyim canım sürekli çiğ köfte istiyor. 😤 o sesten falan alsam zararı olur mu? Bilen yazabilir mi?
Esmaakdag ozgyrs ayy olmaz ben cok yedim offf be agzım sulandı bende cıg kofte ye aşermiştm helkı o ses 🤗🤗🙊🙊🙊
ikinciannelikicin ozgyrs etsiz oldugu surece sorun yok canim. doktorum etli cigkofte kesinlikle yasak demisti. Sonucta bizlere cigi gec az pismis etler bile yasak
Muzika Kızlar nacizane tavsiyem, çiğ köfte alsanız bile yanında gelen yeşillikleri mutlaka sirkeli suda bekletip güzelce yıkayıp yiyin 😊 afiyet olsun 😋
Annesininbalbocugu Bende çiğ köfte çok yedim hiç bir sorun olmadı şuana kadar Sadece yeşillikleri bol yıkamak gerek o kadar 🤗 Bak şimdi benimde canım çekti bol acılı bol limonlu nar ekşili 😱 Ayyy 😂 Afiyet olsun annişler 🤗
Ayazinanasi ozgyrs o donemler benimde canim Surekli istiyordu, etsiz oldugu surece yiyebilirsin bence 🤗 fazla aci olmasin ama midene dokunur
ebrarmom08 ozgyrs gecen bende baya fazla yedim burda okuyunca tereddut ettim ama en fazla gece mide bulantim oldu o kadar 😂