Suhedymn Kızlar ilk hamile kaldığımda 64 kiloydum kusma dönemim oldu 58 e indim şimdi 73 kiloyum yani kilo alımı hesaplarken 58 den mi 64 ten mi hesaplamaliyim, bu arada günde üç dört dilim baklava yiyorum sonra kendimi kötü hissediyorum bu kilolar veriliyor mu doğumdan sonraa
Dudu20- Suhedymn 52 ile hamile kaldım 36+3 haftalığız şuan 63 olmuşum doğum dan sonra veriyor ilk gebeliğimde 16 kilo almıştım verdim hiç bişey yapmadan
Kubra_05 Suhedymn bende de aynı durum var. Gebelikten önce 63 tüm, 3.ayda 59 a düştüm şimdi 35 haftalığım 64 kiloyum. Geçen gün hemşire bir kilo mu aldın sadece dedi ama 59 dan 64 e geldim sonuçta nasıl oluyor anlamıyorum yediğim çocuğa mı gidiyor.
Aslibh Suhedymn hamilem kaldigin kiloyu hesapla. 7.ay. 7 bucuk kilo aldim. Buna. Sukur normalde tiroitlerim. Calismiyor
Tugraseda Suhedymn 27+2 5 kilo aldım. Kilomu basından beri cok önemsedim ama erken doğum riskiyle boğuşmaya başladığımdan beri tadım tuzum gitti ağzıma lokma koyasım yok moralsizlikten. Bebeğim kilo alsın sağlıklı doğsun baska bişe istemem. İlkinde 20 kilo alıp kırkım cıkana kadar hepsini vermiştim sorun yok veriliyo kilolar
Ada_ada Suhedymn 71,5 ile hamile kaldım şimdi 78 kiloyum. 7. Aya yeni girdim. Tedavi ile olduğu için kortizon da dahil bir çok hormon ilacı kullandım, ilk başlarda güzel yiyordum ama bir aydır iştahım yok, sırf bebek beslensin diye gerekli şeyleri yiyorum.
turkuaz_ Suhedymn 10 kilo aldım 51 diö 61 oldum ama 21 haftalıkken böyleydım sonra dikkat ettim yediğime içtiğime kilo almadım böylece 2 haftadır 61 de duruyorum
cokkasmabeabi Suhedymn hamile kaldığınız kilodan hesaplayacaksiniz. 52.7le hamile kaldım şu an 63.5 falanim ben de 27 haftada 11 kilo almışım
aylasennn Suhedymn şekeriniz çıkmasa bile yediğimiz herşey bebeğe gidiyor sonuçta. Önemli olan bebeğin kilosu da değil sağlıklı beslenmesi. Siz sağlıklı beslenmezseniz bebeğiniz de sağlıklı beslenemez. Bu da bağışıklık sistemini vs. etkiler ve doğum sonrasında ona göre dirençli ya da güçsüz bir yapıya sahip olmasına sebep olur. Siz şu anda bebeğinizi doğum sonrasına hazirliyorsunuz yediklerinizle.
znkara Suhedymn veriliyor merak etmeyin ilk gebeliğimde 71 ile hamile kalıp 93 ile doğuma gittim oğlum 5 yaşında ve tekrar 62 ile hamile kaldım şeker probleminiz yoksa istediğiniz gibi yiyin her türlü veriliyor 😂