Zeyno19 Selnsn bende 20.haftaya kadar almamistim hic suan 26.hafta 5 kilo almisim biraz yememi duzenlemem lazim sanirim yoksa 100 kiloyla doguma gircem heralde 😄halbuki ilkbaslar almiyodum die seviniyodum demekki son aylar birden aliniyor dikkat etmek lazim
Merve_vrl Selnsn kilo alıp vermenin bünye ile alakası var. Yediğin içtiğin de etkiler tabi ama bunun yanında tüm gün yiyip egzersiz, yürüyüş vb yapmayan biri daha çok kilo alır. Hareketli olmak lazım hele ki normal doğum yapmak istersen ☺️
Tugraseda Selnsn bende 3. Trimesterdaym 5 kilo almışım inşallah bundan sonrası için bi 5 kilo alır bu şekilde kapatırım bu defteri😂 suan 59.3üm bebiş 1126 gr. 2 lt gibi bi suyun var dedi doktor yani en az 3 kilosu bebekle ilgili
Ozge111 turkuaz_ hiçbişi yapmadım nede yediğime içtiğime dikkat ettim normal hayatım devam etti ama bünyeyle alakalı sanırım
Zeyno19 Selnsn toplamda 10 kilodan fazla almak istemiyorum zaten kilolu hamile kalmistim bakalim basarabilirsem dikkat etmeye calisacam
turkuaz_ Ozge111 bende kilo alan bi yapıda değilim hatta uzun süre kilo almak için uğraştığım dönemler vardır 43 kiloyu bile gördüm ama hamşlelikte aşırı bile yemedim ama 10 kilo aldım