Burcuer Mavilisa ovulasyon da aynı bence gebelik testi gibi gösterdi daha vakit var ama 3 5 gün daha bekleyin ben geçen hafta yaptığımda hiç bişey çıkmamıştı
mombarbie_ Burcuer çok sevindim canım inşallah sağlıkla artar bizde bugün kesimini gördük daha cok minikmisiz kalp atisimizida haftaya duyucaz inşallah
Burcuer mombarbie_ mombarbie_ amin hep beraber inşallah sağlıklı kucağımıza alırız sizin 6 haftalık mı oluyor o zaman:)
Seyma5050 Mavilisa  benimde böyle çıktı adete 4 gün vardı dün yaptım
Mavilisa Seyma5050 hayali bir gölge cizgi var sanki sizin. 2 gün sonra tekrar yapın bakalım, koyulasir inşallah 🤲
Seyma5050 Mavilisa bilmiyorum hiç umudum yok keşke dediğin gibi olsa rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻😔
Burcuer mombarbie_ 2 hafta varmış aramızda 🥰 oğlumun 6 haftalikken duymuştuk kalp atışını sizde duyarsınız inşallah o güzel sesi 🥲
Burcuer mombarbie_ ya 2 Damla kahve rengi akıntı geldi biraz gün içinde de olmuştu normal mi kimyasal vs değildir inşallah 🙏
Burcuer Mavilisa erken o zaman ben 3 gün kala öğrendim bir iki gün bile farkettiriyor sizin gecikmeye kadar zamanınız var