Burcuer kızlar koyu olan test ovülasyon silik olan gebelik testi sizce var mı bişey 🥲🥲 öylesine ilk ovülasyon yapayım dedim koyu görünce tekrar yumurtlama sandım gebelik testi yapınca silik çıktı hiç belirtim Yok gaz var iki gündür sadece
Seval0Seval Burcuer var canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin bizlere dua etmeyi unutma
HaticeNur16 Burcuer bebiş geliyorum hazırlanın diyor inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur hayırla gelsin bize de dua et 🤲🏻💕
mombarbie_ Burcuer benimde gaz ile başlamıştı canım tekrardan hayırlı olsun ovulasyon takibiyle bir gebelik daha @dolunayes Sağlıkla ilerler ve kucağına da almak nasip olur inşallah🧿🥰🤲🏻
Burcuer mombarbie_ büyük tuvaletim varmış gibi gidiyorum iki gündür kabız gibiydim birde rüyamda birşeyden tiksindim hiç ihtimal vermedim ama acaba mı da dedim yoğun belirtim Yok diye bu ayda olamyacak herhalde dedim öylesine denedim reglime 3 gün var🥲🥲
Birrrcan Burcuer benimde bu şekildeydi hamileydim sadece bebis daha yeni olduğu ivin tam kırmızı olmuyor çizgi 🥰🌸
mombarbie_ Burcuer başta belirti olmadı benim pek 3gundur mide bulantısı aşırı halsizlik var göğüs hassasiyeti öğrendikten 2 3 gun sonra basladi
Burcuer mombarbie_ iştahsızlik var sıcaklardan sandım kayınvalidem gelmesti yemek yemek istemedi canım o anladı gibi ama ben beklediğim halde bariz belirti arayınca hiç umudum.kalmamisti bu ay şimdi anlıyorum birde ayak altıma sıcak bastı belirti biliyorum ama yine kafandan uydurdum sanıyorum değişik bişey bu ay hiç beklentim yoktu şükür ya🥰 inşallah sağlıklı gebeliktir dış gebelikte geçirmistim o korku da var bu yandan
Hcran06 Kızlar bana da Bi bakar mısınız ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlamam geçti bugün 11 gün buda testim https://www.hizliresim.com/68n51cy
Burcuer Hcran06 ovülasyon dan anladım bende var gibi sende de gebelik testi al yap hemen ona göre kan ver canım
Hcran06 Aysel_krdg yaaa sizle de konuşmuştuk ovulasyon testi yaparken yorumluyordunuz inşallah çok bekledim rabbim inşallah bunda yazmıştır
Hcran06 Zehranurr_ çok saolun Allah razı olsun rabbim sizlerede nasip etsin o kadar çok bekledik ki 🥺
Aysel_krdg Hcran06 evet canım hatırladım olacak inşallah bu sefer yarın tekrar ilk idrarla yap sonra kan ver
Burcuer Hcran06 emin olmak için 2. gebelik testinde de pozitifi gördüm inşallah sen de görürsün canım