Uzun zaman geçmiş üstüne ama bende 2 ay önce muayene oldum ücreti 1400 dü. Bir ay içinde 400 tl muayene ücreti koyması hiç etik değil. Kaldı ki muayene tecrübem de hiç iyi geçmedi. Kan pıhtılaşması ile ilgili hemen hemen bütün testlerim yapılmıştı tek bir değere bakılmamış diye benden onu istedi. Sekreteri gül hanım önce bi kanı almaya niyetlendi sonra siz direk lab da verin daha iyi olur dedi. Ama ücreti benden 700 Tl olarak orada tahsil etti. Lab daki görevliye üzerine basa basa kurye aldı yazın deyince şüphelendim ertesi gün kanı verirken ücretini sorduğumda 500 tl dediler. Muayene ücretinden kazandığı yetmiyormuş gibi kan tahlillerinin üstünde de kar koymuşlar. Hadi orada kanı alıp gönderseler bir nebze 200 Tl kurye ücreti diyeceğim kaldı ki o bile fazla ama ben kendi ayağımla gittim lab a. Gül hanıma ulaşıp durumun abdürtlüpünden bahsedince sizi üzdüysek 200 tl iade yapalım dedi 😂 garip olanı şu ki kendi doktorum Hulusi Bülent zeyneloğlu ve ismi geçen her yerde %25 indirim yapılıyor. Normalde olması gereken de bu. Doktor kurumlar ile anlaşma yapar o hasta gönderir kurum da indirim yapar. Misal başka bir test için normal ücreti 10 bin tl iken Hulusi hocanın hastayım deyince 7500 e düşürdüler. Vesselam işinde iyi midir bilemem ama fazlası ile para odaklı bir doktor.