Burnumageliyoduslkmsn ilk ay 2 saatte bir emzirdim. (Uzayan satılığı vardı. ) 2. Ay 3 saate çıkardım bunu. Gündüz ilk ay çok fazla uyur gece de sadece beslenmeye uyanırdı. Satılığı bitince (2 ay sürdü) gündüz uyanıklık süresi de uzamaya başladı. Şu an 9 aylık. 2.5 3 saat uyanıklık süresi oluyor sonra uyuyor. Uyuduğu saatlere göre günde 2 veya 3 uyku uyuyor. Benim en büyük avantajım gece uyku saatlerini düzene sokmam oldu. 3. Aya kadar gece 11 de gece uykusuna geçerdi sabah 9-10 gibi uyanırdı e haliyle bana zaman kalmıyordu. Sonra sabah erken uyandırarak ve gece 8 den sonra uyansa bile geri uyutarak gece uyku başlangıç süresini 8-9 a çektim. Şimdi gündüz nasıl uyursa uyusun akşam 8-9 arası uyuyor ve gece sadece beslenmeye uyanıp geri dalıyor. Bir de desteksiz uyku çok iyi oluyor. 9 aydır bir defa bile sallamadım. Sallanmadan uyuduğu için gece uyansa bile gözünü açıp bana bakmıyor eğer oradaysam kendi kendine geri uyuyor yani sallamama falan gerek kalmıyor. Anne adaylarına belirtiyorum; sallamayın. Bu sizin kendinize ve bebeğinize yapacağınız en büyük iyilik olur. Ayrıca uyku saatlerini de düzenli tutmaya çalışın. Beyaz gürültü var YouTube’da açın onu, ister yanına uzanın, ister beşiğe yatırın bırakın uyusun. Bebeğiniz de desteksiz uyku ile çok daha rahat uyuyacak emin olun 🙏🏻