Cegdem Merhabalar 4 haftalık hamileyim hamile olduğumu öğrenmeden önce göğüs Ağrım daha çoktu ama gitgide azalıyor. Çoğalması gerekmez mi yolunda gitmeyen bişeyler mi var
svmeybgl Cegdem azalıyor bende de öyle olmuştu ☺️ Gebeliğin ilk haftalarında insan çok endişe duyuyor gerçi ben 32+5 deyim endişe geçmek bilmiyor ☺️
Deletedmom2224 Cegdem bende hiç göğüs ağrısı olmadi uyku hali dışında hamile olduğumu anlamadım bile bebeğimi hissedene kadar o yüzden fazla takılmayın kimi zaman azalırmış belirtiler 😊
Semisko Cegdem selam bende 25 günlük gebeyim. Adetime 4 gün kala test yaptım 32.3 çıktı. İlk beta hcg ne zaman yaptın kaç çıkmıştı canım ?
Migrenligebe Cegdem hatta bir sure sonra kasik agrilariniz da hafifleyecek. Ben de tipki sizin gibi korkmustum ☺️
Cegdem Semisko ben polikistik over hastasıyım canım benim günüm baya baya geçmişti geç yumurtlama olmuş ben ilk yaptırdığımda 455ti değerim
Tunus Semisko simdi 9 hafta 4gunluk hamileyim. Evet 1136i gorunce hemen dokyora gitmisdik. Keseyi de gormushduk. 7ci haftasinda da kalbinin sesini❤️