Gamzeyldrm38 Merhaba kızlar, size bir sorum olacak. Şu an 20+4 haftalığız. Ayrıntılı ultrason haftasıymış henüz yaptırmadım ama gerekli mi ? Kaç haftalıkken yaptırdınız ? Ne kadar ücret ödediniz ? Yardımcı olursanız sevinirim ☺️
Mrsfly Gamzeyldrm38 yani en gerekli ve en önemli testten bahsediyoruz elbette gerekli 20+1 de yaptım, doktoruna bağlı 23 e kadar yapılıyor diye biliyorum. Perinatologda yaptırdım 2000tl di.
Bulbulyuvasi Gamzeyldrm38 hastaneden hastaneye değişiyor benim önceki bayrama denk geldiği için bir de randevu bulamadığım için yaptıramadım içimde kaldı. Bebişin iç organlarına kadar bakıyorlar en güzeli de yüzünü görebiliyorsunuz bence yaptırın gerçekten değer 🫶🏻
runkli0606 Gamzeyldrm38 en önemli şey tabiki gerekli ben hem devlet hastanesinde hem özelde yaptırdım 19. Haftada özel 1250 tl idi 32. Haftamdada tekrar yaptırdım özelde 2. Tarama olduğu için biraz indirim yaptı 950 tl
Avril Gamzeyldrm38 en gerekli test diğerlerini boş verin asıl bunu yaptırmanız gerekli İstanbul’da Mehmet Uludoğan hocaya 2000 tl ye yaptırdım 21. Haftada 23 e kadar yaptırmanız gerek sonra bebeğin cildi artık eskisi kadar şeffaf olmadığı opaklaşmaya başladığı için iç organları net göremiyorlar o yüzden yapılmıyor
runkli0606 Emelgrbz ban Ankaradayım ali ipek e yaptırdım ayrıca devlettede yaptırdım etlik şehir hastanesi
Gunes_mom runkli0606 etlikde hangi doktora yaptırdınız memnunmuydunuz birde önceden normal randevu alip gidince detaylı için doktor tekrar gün veriyormuş sanırım randevuyu hemen veriyormu bilgi verebilir misiniz 🙏🏻😊
Emelgrbz runkli0606 etlikte bir türlü randevu alamadım o yüzden ali ipeği aradım açmadı gün içersinde sürekli arayıp ona gitmek istiyorum 22 haftadayım etlik sabah gel dedi gittik vs Oray güvenmiştim birde araya bayram girdi
runkli0606 Gunes_mom etlik te ayrıntılıda doktor sevemiyorsun randevu alıyorsun kim denk gelirse ona giriyorsun radyologlar yapıyor riskli gebelikte Perinatologlar yapıyor
runkli0606 Gunes_mom ama ayrıntılı için özele gitmenizi öneririm hem herşeyi sorabilirsin hemde fotoğraf video veriyorlar birde inceleme yapılırken sende dev ekrandan her aşamasını izliyorsun
Zeyno19 Gamzeyldrm38 ben 20+6 da yaptirdim yaklasik 1 ay once 1300 tl ye .mecburi deil ama benim daha once 2 dusugum oldugu icin doktrum kesin yap dedi bende yaptim bi sıkıntısı varsa bebegin onu soyluyorlar detaylica bakiyor herseyine