Seda-HakanNaml Bayanlar sizce kızıma hangi ismi koymalıyım yardım lütfen eşimle bi türlü anlaşamadık isim konusunda ☺☺
Mommieess Seda-HakanNaml bana göre üçü de kulağa hoş gelmiyor. Yeni isim arayışında olmak için böyle zor isimler türetiliyor bence. Cok daha güzel isimler var diye düşünüyorum
dalin Seda-HakanNaml canim biz bebegimizin ismini arven koyduk cinsiyeti ogrenir ogrenmez ismini belirledik..simdi bebegim 6 gunluk..👨👩👧
gizemgnll Seda-HakanNaml farah biraz suriyeli ismi gibi ama sizin tercihiniz tabikide 😊 bence Asel daha hoş söyleniş bakımından anlamı da güzeldi diye hatırlıyorum .bebeginiz doğmuş ve ona seslenirmiş gibi deneme yapabilirsiniz isim secerken, cok yardımı oluyor gerçekten 😊
EbruEgemen1123 Arven ne demek? Ben yüzüklerin efendisinde ki elflerin kraliçesinin adı diye biliyorum. Asel herşeyiyle çok güzel ama çok var içlerinde sorduklarının en güzeli bence 😊 Farah ta hoş aslında farklı anlam olarak ferahlık anlamımı var?
EbruEgemen1123 Seda-HakanNaml Farah ı merak etmiştim hep açıp bakmamıştım güzelmiş hayırlısı olsun hangisini koyarsanızda😊
dalin Seda-HakanNaml arvenin anlami sadece esin perisi demek degil canim..esin perisi,ilham perisi,aksam yildizi,soylu kadin,kralice,en guzel kiz bebek demek canim ben cok arastirmistim.Cinsiyetini ogrenir ogrenmez ismine karar vermistik..
Seda-HakanNaml Vallabi türlü karar veremedik eşimle ben arven yada Aysel istiyorum eşimde ısrarla farah istiyor benim de kulağıma hiç hoş gelmiyo açıkçası farah ismi
Burcuckc Mommieess Bende size katılıyorum cok acayip isimler türedi duydugumda anlamsız geliyo bazı isimler.
Seda-HakanNaml Ne koymalıyım peki herkes bi isim önerisi yapsın o zmn ama eski isimlerden olmasın lütfen☺
Mommieess Seda-HakanNaml azra güzel bir isim bence söylenmesi zor da değil, beren de öyle. Ben Aslı Sena koyacağım inşallah😍
gizemgnll Seda-HakanNaml ipek, duru, inci, cemre, berrak ,bunları begendim ben hep 😊 ama dediğim gibi ben aseli de beğeniyorum
lkayRazgatLolu Değişik değişik isimler hepside şurda açan çiçek burdaki prenses sudaki ay ışığı cart curt😒 normal bi isim koyun işte ilerde isminden çekmesin çocukcağız.
EliniVermiyorHayat Arven ve Asel güzel farah çok kaba bence hoş gelmiyor kulağa onu eleyin benim fikrimce🤗🤗Bende henüz isim bulamadım🤷♀️Ahhh bu kararsızlık