Dugme3 Kızlar midem çok kötü maden suyu da içiyorum fayda etmiyor . Sıcak birşey icsem midem yanıyor ama çok kötü bı yanma normalde bu kadar değildi son 1 haftadır böyleyiz 34+5 gunluguz neyapsam hafifler
Rabia1636 Dugme3 Rennie al anında kesiyor ve tekrar yanma olmuyor doktorumun tavsiyesi üzerine kullanıyorum zararı yok mide yoluyla atıyor
MelisaC Dugme3 Rennie tablet kullanıyorum ben kışın elma yiyordum o da iyi geliyordu süt de iyi geliyor diye duymuştum
brfnakts Dugme3 Mide yanma sorunu bende hergün var nerdeyse benim tavsiyem muzlu süt yapıp iç çok iyi geliyor hemen geçiyor tok tutuyor bilgin olsun yararlı hem
Gunes63 Dugme3 bende 34+5 im aşırı derecede mide yanması yaşıyorum. Bana iyi gelen tek şey soğuk süt canım deneyebilirsin sende
Biyolog-anne Yarım limon sıkıp sade soda içiyorum ben uykuya dalacak kadar rahatlatıyor tam geçmiyor maalesef bide arada gaviskon içiyorum ama hiç birinde tam olarak geçmiyor 😔😔
Dugme3 Biyolog-anne gavisconda içiyorum ama fayda yok şuan bile dor dönüyorum evin içinde o derecedeyim
newmom07 Bende 34+6 yım gaviskon çok rahatlatıyor, salatalık yiyiprım. Soda içemiyorum boğazıma diziliyor inmiyor resmen:(
21_kub34 Dugme3 of canım Allah yardımcın olsun bende şuan öyleyim ne Rennie ne gaviskon ne süt ne salatalık ne başka hiçbitşeh fayda etmiyo bende gece gündüz kabir azabı gibi çekiyorum az kaldı mecbur dayanacaz yapacak hiçbirşey yok
Biyolog-anne Dugme3 gaviskon u gıda tüketiminden yarım saat 1 saat kadar sonra iç ilacı içtikten sonra su dahi hiç bir şey tüketme o zaman işe yarıyor tam geçmese de rahatlatıyor uykuya dalabiliyorum bide yastığını biraz yüksek tutmayı dene
Hatisss Dugme3 ben sıcak süt içiyorum. Midem sakinleşiyor. İstersen sende bir iki yudum dene iyi hissedersen içersin.
Dugme3 Süt hiç içemiyorum sade soda içiyordum biraz faydasi oluyordu birde elma yiyirdum ama artık bunlarda fayda etmiyor . Bugunde sade soda ya limon sıkıp içtim şuan biraz iyiyim . Rabbim hepimizin yardımcısı olsun