Yildiz34 Kendimi bazen asiri kotu, tedirgin, kaygili, gelecek hk. Kotumser, sanki herdwy kontrolden cikacakmis gibi; bazen de cok iyi, mutlu, gelecek hk. Pozitif, neseli hissediyorum. sizlerde de boyle seyler var mi. en gec 1 hafta icinde dogum var
Sena00 Yildiz34 aynısını yaşıyorum bir kızım var zaten bu ikinci olacak nasip olursa iki çocuklu hayat nasıl olacak beni neler bekliyor bazen zaman çabuk gecsede gelse kızımla vakit geçirsek bebişle diyorum sonra birden içim sıkılıyor ya herşey daha kötü olursa ya çocuklarıma iyi bakamazsam diye düşünüyorum inşllah güzel olur
Ada_ada Yildiz34 Benim 3 ay kalmasına rağmen daha şimdiden öyle hissediyorum😔 Sanki bütün duygulardan biraz biraz var, bazen birbirine giriyorlar. En çok da kaygı, belirsizlik duygusunun verdiği his, o gün gelse de geçip bitse diyorum🙃
Busra__06 Yildiz34 benimde son 25 günüm çok kaygılıyım gerginim ne yapacağımı nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Yildiz34 Sena00 demek sizde de oluyor, kendimi kontrol edemiyorum. Aile buyuklerine karsi ofkem var mesela, gelecekler doguma fln ama, bazen hem iyi olur diyorum. Bazen de bazi kizginliklarimdan dolayi gormek istemiyorum duzenimiz bozulacak diyorum. 38 yasimdayim, ilk cocuklarim. Nwye ihtiyacim oldugunu da tam bilmiyorim. Yani cocuk bakmak nasil birsey diye. Asla tembel biri degilim, ama sanirim onlar dogmadan duzelmeyecek bu git gelli halller
Sena00 Yildiz34 evet öyle düşünmeyelim güzel düşünelim güzel olsun kucağına alınca herşey çok güzel oluyor insan derdini sıkıntısını unutuyor emin ol hiç kimseyi kafana takma çocuğuna odaklan 🥰
Hanife4416 Genccclerrrr sakin olun hayatı bu kadar tedirgin korku endişeli yaşamayın akışına bırakın herşeyi 🥰🥰🥰
Yildiz34 Hanife4416 evet bu yorumu bekliyordum🤣 insalalh bunu yapmaya calisiyorum ve bunu istiyorum. Insallah. 37. Hafta, yani haftaya gun aldik bugun dogum icin, ne yapicam ben diye dusunmeye basladim ama dua ediyorim cok, rabbim sakinlik ver, herseyi kolayligi ile birlikte verirsin diye.
Hanife4416 Yildiz34 bacım 3 .aydan sonra adepte olup düzenini kuruyorsun tabi çocuk hastalancak gazı olcak ama hepsi geçiyor şöyle soyliyim her günün bı onceki günden daha zor gectigi için yarını düşünüp bugüne şükür ediyorsun 😂