doganursezmag Nefes97 spor salonuna değil ama gebe okuluna gidiyorum.Orda da egzersiz yapıyoruz zarardan ziyade faydası var
fatmanurkantar Nefes97 ben gidiyorum zaten daha çok yürüyüş falan yaptırıyor step falan sizi zorlamıyorlar siz belirtin yeter en azından ruhen çok rahatlarsınız kesin gidin
Nefes97 doganursezmag ben genelde hamile kalmadan önce spor salonundan çıkmayan biriydim ama suan üç buçuk aylık hamileyim gidip gitmemekte kararsızdım , teşekkür ederim canım ben yarın tekrardan başlarım hafif hafif yürüyüşlere ❤️
RabiaGlck Banada eşim spor yaptırıyor her akşam yürüyüşe çıkıyoruz basket sahasında da çök kalk bacak açma hareketleri falan yaptırıyor zararı değil aksine faydalı oluyor
Nefes97 RabiaGlck çok güzel , benim eşimin şirketinden dolayı zamanı olmadığı için beraber pek gidemiyoruz o yüzden ben yanlız yapmak zorundayım :/
RabiaGlck Spor salonunda da ağırlık falan kaldırmayacaksan hafif tempolu yürüyüş bisiklete binme vs bunların zararı olacağını düşünmüyorum ama bunları evde kendinde yapabilirsin
Zerrinnn ✋🏻 Ben 😊 kendim antrenörüm kendi salonum var ve hergün hafif şekilde yürüyüş bisiklet squat gibi egzersizler yapıyorum doktorum hiç bi sakıncası yok aksini iyi bile olur dedi. Bu arada 18. haftadayım🤗