Zynpdgny Merhabalar, 6 hafta 5 günlüğüm ancak aşırı bir sivilce artışı söz konusu. Sebebini bilen var ök? Ya da nasıl bir çözüm yolu bulabilirim?
EmineTarik Zynpdgny erkek bebek belirtisi bu 4 erkek bebeğe hamile kaldım en belirgin belirtim aşırı sivilceydi 😁
gulsahklkn Zynpdgny Hormonal değişimden ötürü olması normal içeriği temiz hamilelere uygun ürün kullanabilirsin
happy-26 EmineTarik merhaba kızlar bende 7+2 günlük gebeyim benmde yüzümün bir tarafında sivilce çıkmış 3 4 tane dudak kenarında çıkıyor bazen
EmineTarik happy-26 sivilcelenen genelde erkek lekenenen kız oluyor ama benim saç diplerim sırtlarım yüzüm yani gerçekten aşırı bir sivilce oluyor 😅
happy-26 EmineTarik ben hamileliği öğrendim bir hafta sonra hep sivilce çıktı yüzüm de şuan çıkmıyor ama çıkanlar da duruyor 😂 lekelenme yok ama sivilce çıktı hatta bi ara korktum çünkü adet olacağım zamanlarda bende sivilce çıkıyor yanağımın bir kısmı 4 5 tane sivilce geçen haftalarda dudağımın üstünde çıktı ufak bişe bakalım rabbim hayırlısını versin inşallah erkek kız farketmez sağlıklı olsun bizim için yeter🤲 kızlar dua edin bana kontrole gidiyorum kalp atışını duyacağız inşallah bir aksilik yoksa 🤲🤲🤲