Ekobero85 http://youtu.be/g-TMK10yK2o Arkadaşlar video umarım açılıyordur bebeklerde böyle bi sırt dikeni varmış banyoda çıkıyormuş ve bebek çok rahatlıyormuş 😱😱gazdan çok çeken biri olarak keşke daha önce görseydim🤧her bebekte olmuyormuş ama bi kişiye faydası olsa kardır 🙏🏻
yesillimonn Ekobero85 Ayyy şuan şok oldum ilk defa gördüm duydum her bebekte oluyomuymus bu su döküp ovalayinca gidiyomu dikenler..
Gnygns Mlkplt Ekobero85 reinamm Mus-sak fatmanurkantar Badgirl_ Merve1995 yesillimonn Sibeltolga daha geçen gün bi videoyu paylaşıp doktorlarsan biri SAKIN yazmıştı simdi bulamadim. Ama şöyle aktarayim böyle biseybyokmus. Bebegin arkasi oyle ovulunca tüyler toplanıp siyah siyah oluyormuş. Sırt dikeni var evet ama banyoda oyle olunca çıkmazmış. O sırt dikeni denilen şey de söylediğim gibi tüylerin toparlanması birbirini çekmesi yuzunden olup bebegin canını acitiyormus. Bunun geçmesi icin düzenli yağlayın diyor doktorlar. Yagladikca tüyler acilacak topak topak olup bebeği rahatsız etmeyecek. Videonun altindaki yorumları da okuyin yazıyor zaten. Bebeklerinizi böyle ovmayin yazik yaa onun teni daha cok hassas 😔
Mlkplt reinamm bebeğin rahatladigi söyleniyor duş alırken aynı buradaki gibi ovalaniyor ve siyah siyah diken gibi şeyler çıkıyor sırtından bir kere yapılıyor zaten
Ekobero85 Sonra kendi kendine dökülüyormuş bebek battığı için ağlarmış çıkınca rahatlarmış araştırıp öğrendiğim bunlar çıkınca bebeği çok rahatlayan varmış her bebekte olmuyor muş ama
reinamm Gnygns canm gördüm instagramda hekimanne sayfası paylaşmş. Belli ki dikkatini çekmiş inanan bunca insan. Duruma açıklık getirmiş.
Momofthemert Bende bugun instagramda gördüm böyle bişey yok bebeğin canını acıtmaktan başka bişey değil diye benim ablamın kayınvalidesi ablamın iki çocugunada yaptı ama dayanılcak gibi değil baya seet ovuyo gerçekten bilmiyorum bana garip geldi ilk oğluma yapmadım yine yapmam heralde 😂