Ebru_ozdemr24 Kızlar 17 haftalık hamileyim karnım agrıyor arada belim ağrıyor adet olacakmışım gibi normal mi yaşayan var mı neler yaptınız bu durumda
himne_ Ebru_ozdemr24 bende de oluyor arada karın ağrısı. Yarın doktor randevum var soracağım sebebini
Ebru_ozdemr24 himne_ sorup buraya da yazarmısınız ne dediğini benım haftaya randevum herkesn aynı değildir tabi genel olarak bilgi ediniriz benım ilk aylar böyleydi Bayadır olmuyordu bugun fazla oldu bilmiyorum ki niye
Asyaoguz Bende 15 haftaligim ve karnımın hemen altı belime kadar sanki içi yanıyor ne ayakta duruyorum nede oturabiliyorum ve 2 gündür böyle. Adet ağrısınada benziyor ama aşırı ağrım oluyor.
Gamzenur58 Kızlar bende öyleyim 31+4 belimin sağ tarafı çok fena sancıyor birde karnımda adet sancısı gibi hiç böyle yaşamamıstım doğum sancısı olabilirmi ya ilk gebeliğim
himne_ Ebru_ozdemr24 merhaba ben geldim doktora bi sıkıntı yok vücut bebeğin hareketlerine reaksiyon veriyor ondandır dedi
Ebru_ozdemr24 Çok tesşekür ederim genelde zaten öyle oluyor büyüdüğü için hareketlere reaksiyon gösterdiği için ama insan genede tereddüt ediyor korkuyorm ben bu bebeği 3 yıl bekledim