1prensesannesi_ Kızlar 31+4 haftalık hamileyim ve yüz üstü yatmasını çok özledim sizler özlediniz mi ne zamandan beri yüz üstü yatamiyorsunuz😥🥺🤗
Churcill 1prensesannesi_ dün tam da bunu düşünüyodum ya 6. aydan sonra falan bıraktım artık tamamen. Bazen arada yarı yüzüstü kaçamak yapayım diyorum rahatsız olup dönüyorum sonra geri 🥺
Gizemmiray35 1prensesannesi_ yüzüstü yatmayı ve kıyafetlerimi çok özledim özellikle kot pantolonlarımı ☺️
1prensesannesi_ Churcill qbende 5 aylıkken karnım çıkmamıştı yatıyordum ama rahatsız olup dönüyordum maalesef en çok istediğim seyyler arasında yüz üstü uyutmak saatlerce uyurum yüz üstü 🥺🤭
Churcill 1prensesannesi_ geçici bi süreç olduğuna şükrediyorum 😅 yastığa kafamı gömüp uyumak istiyorum direkt
Eeesraaa Yüz üstü yatmayı bide yatakta hoplaya zıplaya dönmeyi özledim yatakta dönerken göbeğimi zor kaldırıyorum önce göbüşü yerleştiriyorum resmen🥹
Gulayyy_ En cok özledigim rahat rahat uyumak inanınki artık sabahlıyorum uyku gözümden akıyor ama rahat edemedigim için uyuyamıyorum
1kedi1bebe 1prensesannesi_ çok fazla çıkmadı karnım , bazen bebek pozisyonuna göre rahatsız edebiliyor o zaman yan dönüyorum ama genelde %90 karın üstü uyuyorum başka türlü uyuyamıyorm 🙈
Gizemmiray35 1prensesannesi_ az kaldı inşallah sağ Salim bebişlerde bizde bi kurtulalım da giyeriz yine
Rabia1636 1prensesannesi_ doğum yaptıktan kaç gün sonra o yatış pozisyonuna geçicez bilgisi olan yazsın sağ sol yapmaktan çürüdüm 39+3 şuan 🙄🙄
Miracaslan Rabia1636 size üzücü haber vermek istemem ama göğüsler süt dolu olduğu için maalesef yatılmıyor 😢
PervinY Miracaslan Of evet bide o var doğumdan sonra da yatılmıyor yüzüstü 😂 İlk bebegimden sonra hayal kırıklığı yaşamıştım 😂
PervinY 1prensesannesi_ 22 haftalık olucak benimki. Yüzüstü yatabiliyorum ama niyeyse yüzüstü yatar yatmaz kıpır kıpır oluyor sıkışıyormu diye korkmaya başladım 😂 bide artık hafiften batmaya da başladı rahat edemiyorum bu hafta son demekki bende çok özleyeceğim 🥲😁