Sevval0308 Eymen60 canım ne sıkıntı olabilir bulgur yani? Etli degilki dışardaki cigkofteler. Etli olsa stoplazma ihtimali olur hadi bir nebze sıkıntılı ama yeni nesil cigkoftelerde bir sıkıntı olmaz.
elifpgzlkya4 Eymen60 ilk cocugumda yedim cok şükür bir sıkıntımız yok 2 ay sonra 3 yaşında olacak oğlum 😊 şimdi ki hamileligimde de yedim 🤣
Deletedmom_103 Eymen60 bulgur ve salçadan nasıl bi zarar gelebilir ki. Adı üzerinde etsiz 🙃. Yiyebilirsiniz zararı yok
dexter ben de ne olur ki diyodum ama durdukça bakteri üretiyomuş o hazır çiğköfteler, kendiniz malzemeleri rondo ya da hamur yoğurma makinesine atsanız yenir ama dışardakiler sağlıksız.
Lumlum Eymen60 aslında çiğ köfte yemek sıkıntı yapmaz ama büyük markalar sanırım içine monosodyum glutamat katıyor yemeseniz sizin için de daha iyi olur
Kubrakarahan Eymen60 valla 16. Haftaya kadar doktora sormadan yedim sorunca kesinlikle etli yada etsiz istemiyorum dışarıdan hiç bişey dışarıda yapılan salata bile yenmiycek dedi evde kendin yap çiğ köfteni de salatanı da dedi extra büyük balıklar yasak ton balığı şarküteri yasak dışarıdan olan konserve gıdalarda aynı şekilde bende dikkat etmeye çalışıyorum 25. Haftadayız şuana kadar bişey demedi rabbime şükür ama artık daha dikkatli davranıyorum
Sevval0308 Eymen60 Komagene de yedim etsiz diğer cigkoftelerden de yedim canım ne zaman isterse sıklık takip etmedim acikcasi
Sevval0308 Eymen60 yasak felan değil bacım😂😂yani bu hamile olmadan önce de böyledir dışarı gidasi zararlı görülur bilirsin hamilelikte de bunu söylemeleri çok normal yani.
Sevval0308 Eymen60 canım şuan halen karnimda Allah’a emanet iyidir inşaallah.seni.bu denli paranoyak eden şey ne anlayamadım? Yani gebelik hastalık değil bir şeyden bir günde bir iki kilo yemedikten sonra bir zararı olacağını sanmıyorum hemde haftan da küçük değil sen böyle hayatı kendine zindan edersin.