sryacr Kızlar merhaba 6 haftalık hamileyim karnım ağrıyor gün içinde bazen ağrı artıyor daha sonra hafifleyip kendi kendine geçiyor . Sizdede böyle olmuşmuydu ?
Mybabyy sryacr sryacr Ben 9. Haftadayım hala ağrılarım devam ediyor 5. 6.7. haftalıkken sadece adet ağrısı gibi kasık ağrım oluyordu şimdi bel ağrısı çıktı 😐
ebrarmom08 sryacr benimde oluyo ev isi yaptgm zmanlar fazla ayakta kaldgm.zmanlar karn ve bel agrim oluyo hemen uzaniyorum dinleniyorum geciyo biz 7 haftalik olucaz 1 haftadr 1 de bulantilrim basladi 😖😖😖cuma gunu kontrol var baklm 😌
sryacr merii07 ev işlerinin hepsini yapıyormusunuz evde iş yaparken temizlik felan , korkuyorum bisey olursa diye
merii07 sryacr ben kayınvalidemle aynı evdeyim o yapiyor sagolsun genelde mide bulantim çok olduğu ic i n yemeğe karışmıyorum sadece bulaşık ve bazen evi toplama çok iş yapamiyorum yani
sryacr Berkaytuana siz ev işi yapıyormusunz peki temizlik felan , ben hepsini yapıyorum sadece ağır olan şeyleri kaldırmıyorum ama doğrumu bilmiyorum
Berkaytuana sryacr yapıyorum canım kim her gün gelip Evimin işinı yapsın. Ama tabiki koltuk kanepe çekmeden. Dip köşeyi eşimle yapıyorum ağır şeyler kaldirmamaya özen gösteriyorum.
Didemm91 sryacr benim oluyordu sonra azaldı şu an 11 haftalık olacağız. Çok ayakta kaldığımda kasık ağrım oluyor dinlenince geçiyor.
Hacerr sryacr normal canım bebek yerleşiyor rahim büyüyor o haftalarda benimde olmuştu doktora gitmiştim bi sıkıntı olmadı şükür bol bol dinlen bu aralar☺️