Bgm_06 Benim de son adet 16 Mayıs programa göre 6+ 5 gözüküyor ama ben bugün beta hcg kanı verdim acilde 6809 çıktı. Bu değere göre de 5 haftalık daha dolmamış bile 🤔 keseyi de göremedi doktor biraz korkuttu
Drnzgn Bgm_06 ilk zamanlat geride söyleye biliyorlar benimde sat 8 martti ama doktor ultrasonua göre 18 Mart gibi gözüküyordu hamilelik ilerledikçe kendi gününe doğru düzeldi
Veybil Bgm_06 en son 22 haziranda kan testi vermiştim 351 çıkmıstı dahada vermedim vermek gerekiyor mu acaba daha test salı günü ilk doktor muayenesine gidicem
Bgm_06 Drnzgn inşallah Ankara Zübeyde hanım aciline gittim ama cihaz sanki eskiydi 🤦♀️ hatta donmuş teknisyeni çağırdılar benden önce sonra düzeldi dedi adam bir şey yok dedi ama rahim kalınlaşmış dedi doktor kese yok dedikten sonra
Sedmah @Bgm_06 geç döllenme olabilir mi acaba benimde 16 mayıs beta 3180 öğrendim ertesi gün doktora gittim 4+4 günlük olduğunu söylemişti ve keseyi vajinal ultrason ile görmüştük benimde uygulama 6+5 uyumlu içinizi ferah tutun görürsünüz Allahın izniyle🙏🏻