Tubakvs Kızlar merhaba yeni doğan downlu bebek hastanede belli olurmu hemşireler fark edip bunu ilk gün soylerlermi? Oğlumun gözleri hafif cekik siss duruyor down gibi hissettim acaba böyle bişey olabilir mi?
tlhmrv Tubakvs canım yeni doğdu şiş çocuk gözleri tabi çekik gibi olur öyle aklına niye o geldi hemen
Sehriban__ Tubakvs elindeki çizgiye bakın tek bi yatay çizgi oluyor onlarda başka çizgi olmuyor ayrıca burundanda belli olur yani
Lajanam Tubakvs canım benim, stres yapma bişey olsa doktorlar artık uzmanlar bilirler yani yok demek ki. Benim bebiş de çekik doğdu şişi inince hafif gözlerinin çekikliği de gidiyor merak etme olsa doktorun kesinlikle söylerdi
minnakkraker Tubakvs ikisinin de söyleyecek tecrübesi vardır diye düşünüyorum dönen sendromunun karakteristik özellikleri var internette falan da çıkar bakabilirsiniz
Mrsfly Tubakvs canım bebek yeni doğdu ödem olur çok normal, doğumda cocuk doktoru muayene ediyor bir sorun olsaydı söylerlerdi.
Tugraseda Tubakvs hamilelikte hiç böyle bi bilgi verildimi size. Burun kemiği ense kalınlığı anlaşılırdı bi şekilde. Doğduğundada mutlaka söylerlerdi merak etmeyn