Ylzpyrz Elizveannesi yok ikinci hamileligim😅 ilk hamileligimde 14 kilo almistim 42. haftada dogum yapmistim...bakalim bunda nasil ilerleyecek kilo😅
Umutdeniz Azrazerin 53 le hamile kaldım 61 kiloym şimdi 33 haftalıgz 😭😭😭 dikkat edecem ama artk sadece saglıklı şeyler yiyecgm
Muhammedamine Azrazerin 78 ile hamile kaldım 88 kiloyum 34+1 🙄 Ama sen haftana göre bisz fazla al ışsın dikkat et
mucizem_0809 Azrazerin ahaha demin tok karınla tartıldım 76 olmuşum bu kadar yiyip içmeye az bile almışım heralde 80-85 le gitcem doğuma bundan sonra biraz daha dikkat etmek lazım heralde
gayecee Azrazerin siz yine iyi ben 84 le hamile kaldım şimdilik koruyoruz kilomuzu ama daha 14. Haftam sanırım en kilolu gebe ben olacağım 😂
Elizveannesi Azrazerin 69la hamile kaldım ama 2,3 aldım gibi hissediyorum ben de. Mide bulantısı, kusma vs olmadı hiç. Sürekli yiyorum. 100 kilo ile doğuma gitmem inşallah. 10 hafta yeni bitti 🙄
Esra_annee Ben ne yapayım acaba 9 haftalık hamileyim 58 ile hamile kaldım şuan 65’im nasıl alıyorum anlamıyorum yemem normal üstelik sürekli yürüyorum okuldan gelirken en az yarım saat tüm gün zaten ayaktayım ama anlayamıyorum🤷🏻♀️ Karnımı gören 5 aylık zanneder
Hayalvemasal00 Azrazerin bende o haftalar o kilodaydim gayet ideal bnce. Simdi 37 haftaligim 15 kilo almisim.
meri453 Azrazerin 74 ile hamile kaldım 82 yim şuan 🤔 21 haftalığız 😊 doğurana kadar 100 olmam inşallah 🤔