Beyazeller Günüm azaldı kızlar . Suyum geldikten sonra gideceğim hastaneye ama direkt acilden mi giriş yapıyoruz? Nasıl oluyor ? Devlette doğum yapanlar tecrübelerini söylerse sevinirim .
dilek6 Beyazeller doğum belirtisi üzerine gidecekseniz acilden giriş yapmak zorundasınız orda sizin kime gittiğinizi vs soran olur illa ama eğer doğum başladıysa o gün kadın doğum doktorlarından biri illa nöbetçi olduğu için sizi doğumhane bölümüne sevk ediyorlar bi hastane görevlisi size eşlik ediyor
Kukulikukuli12 Beyazeller ben 41.haftada dogum yaptım. Doktor son kontrole de gün verdi su gün herşeyini al gel acilden girişini yapsınlar yatıs verilsin dedi. Gittim muayene ediyorlar. Evrakları dolduruyorlar sonra beklıyorsun yatak boşalınca aciliyeyine göre yerleştirim yapılıyor odalara.
miray_aden dilek6 Benim doktorum samsunda ben sinopta yasiyorum. Sinopta doktorum yok ilk basta bi kac kez gitmistim ama biraktim kotu olduklari icin. Gece bir anda dogum baslasa samsuna mi gitmem gerekiyo yani
Beyazeller dilek6 Teşekkürler 🤩 Peki ilk doğumum olacak yürüyerek mi giriş yapıyorum hastaneye ,yoksa tekerlekli sandalye mi istiyoruz arabadan inince ?
nglcktpz Ben acilden giriş yaptım suyum nişanım gelmişti. Sonra kan alındı işlemler yapıldı hemen doğuma alındım. Doktorum sorulmadı zaten doğumu ebeler eşliğinde yaptım. Doğumdan sonra odaya geçince doktor kontrol amaclı uğradı sadece o kadar.
Beyazeller Kukulikukuli12 Muayane doğumhane de mi yapılıyor ? Bizim hastane yeni yapıldı baya da büyük yatak mutlaka olur diye düşünüyorum , bekletmezler sanırım .
dilek6 miray_aden hayır devlette doğum yapabilirsiniz bi sorun olmaz hastane şartlarını bilmiyorum ama kimse sizi geri çevirmez bana doktorumu sorma amacı nöbetçi olan doktor benim doktorum mu amacıyla sormuşlardı çünkü bizde eebeler doğum yaptırmıyor doktorsuz yasak illa doktor bulunuyor odada ben sezeryana dönme durumum oldu son dk
murvet_98 Gece gündüz fark etmiyor eğer suyunuz vs doğum belirtisi varsa acilden giriş yapıyorsunuz orda kontrolden sonra doğumhaneye cikariyolar zaten beni ebeler dogurttu doktor gelmedi bile hiç kontrole
Beyazeller murvet_98 Umarım benim doktorum olur , çok tatlı dilli biri . Kendimi daha rahat hissederim , kimseyi almıyorlar değil mi doğumhane bölümüne ? Doğumdan sonra yatış için farklı bölüme mi alıyorlar?
Meryeminannesi20 Beyazeller kızımda acilden giriş yapmıştım kan alıyolsr nst bağlıyolar tansıyon v.s ölçülüyor alttan muayene bunlar yapılıyor
dilek6 Beyazeller acilik durumunuza bağlı aileniz kapıdaki görevliden isteye bilir ben yürüyerek girdim onlar getirip beni sandalyeye bindirmişti
Kukulikukuli12 Beyazeller ilk muayene acilde oluyor. Ultrason da bebek pozisyonu ve alttan catı kemiğine bakılıyor. Sonra evrak işlemleri dosya hazırlanıyor. Ben İstanbul cam ve sakurada dogum yaptım 2021 de. Dogum katı var odalar ayrı. Sizi oraya cıkarıyorlar acilden 10 dk sonra refakatcı odaya gelıyor sonra sürec başlıyor mesela benım öyle oldu
Drnzgn Beyazeller devlette sezeryan olarak doğum yaptım ama ben giriş yaptığım sırada doğum yapan bı hasta gelmişti kadın doğum acile geliyorlar orda ebeler yaptırıyor zaten normal doğum ise sezeryan ise de nöbetçi doktor dogumunuza giriyor ben kendi doktorun gün vermişti ve o gün gidip sezeryan oldum