umutlubianneadayi Kızlar beraber bekleyelim bat 8 olan var mı belirtisi olan var mı benim bat 8 hiçbir belirtim yok arada kasıklarım agriyo adet olacakmışım gibi 😒
HaticeNur16 umutlubianneadayi bat 7 Temmuz bu ay tansiyonum çok fazla düştü baş dönmem falan oldu ama sıcaklara veriyorum sadece şüphelendiren afedersiniz çok fazla gazım oldu yani 2 kere hastanelik oldum bilmiyorum ama yinede kısmet test yaptım bi 9 gün kala bide 6 gün kala hayalet çizgi gördüm sanki ama umudum var ama yok gibi de bilemiyorum hayırlısı
Minikkush9496 umutlubianneadayi bende bat 7 temmuz dün ovulyasyon testi yaptım çift kırmızı çizgi oldu fakat erken gebelik testi neqatif çıktı yumurtlama günlerini değerlendirdik bakalım hayırlısı🙏🏻
Esra_Omer_21 umutlubianneadayi benim 6 son 3 gün kaldı sabahdan beri baş dönmesi göz kararması yaşiyorum acaba diyip duruyorum
777_elf umutlubianneadayi benim bat 9 dün dayanamadım test yaptım tabi birşey cikadi ama umudum var inşallah güzel haberler alırız benim tek belirtin yoğun akıntım ve kasıklarda ağrı hisi ama usutmuste olabilirim
Merveinciadem umutlubianneadayi bende varımmmmm ovulasyonu takip ettik bu ay , 4 gündür sağ kasığımda ağrı var bacağımada vuruyor inşallah tutunmaya çalışıyordur🥹 Birde bugün midem bi değişik oldu canım herşeyi yemek istedi psikolojik sanırım 😅
umutlubianneadayi 777_elf daha erken canim adet geçilmesini beklemek lazım en iyisi inşallah hayırlısı olsun
777_elf umutlubianneadayi evet biliyorum ama nebiliyim bı hefesledim olsa bile çıkmayacağını bile bile
umutlubianneadayi 777_elf bende öyleyim aslında bi tarafım test yap varsa da ona göre hareket edersin diyo bi tarafım da adeti bekle negatif çıkarsa üzüleceksin diyo ama en sonunda yapmiyorum yani 😄
Umutlubirkadin Off kızlar ya benim çoktan bitmesi lazımdı su günlerde 😬 yarın 8 gun olacak neredeyse halen negatif testlerde
Umutlubirkadin umutlubianneadayi Evet canım gecikti 🥺 Ama testlerde hep negatif bir mucize bekliyorum artık umudum yok denecek kadar az..
Umutlubirkadin 777_elf Giden 10 € olsun canım bizim köşe başındaki eczaneyi ben kalkındırıyorum resmen 😂 Artık dalga geciyolar sen olmazsan batardık diye
umutlubianneadayi Umutlubirkadin bence umudunu kesme rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur bakarsın sen bitane istersin Rabbim 2 tane nasip eder sabrının mükafatını alirsin muhakkak 🫶🏻
777_elf Umutlubirkadin Umutlubirkadin folik asit vitamin takviesi aliyormusunuz ben şubata düşük yaptım doktorum bana hamile kalana kadar icmemi söyledi
777_elf Umutlubirkadin bend umutlubianneadayi kalp atışı bile duyulmadan oldu genetik bütün testleri yaptırdık esimede banada sorun çıkmadı bilmiyorum. Bazen keşke sorun ciksaydida tedavisini Bali olurdum diyorum böylesi daha kotu sebepsizce ama Şubat ayındaki hamileliğimden önce 5 ay adet olmamıştım stresli dönemdeydim belki kalitesiz yumurta olabilir kendi kendime öyle düşünüyorum
Umutlubirkadin 777_elf Evet alıyorum folibol alıyorum kac aydir saçlarımı uzatmaktan baska bi faydasını göremedim daha 😂😄🙈
HaticeNur16 777_elf amin inşallah hepimiz birgün hayırlısıyla sağlıklı şekilde gebe kalır sağlıcakla da kucağımıza alırız birgün olacak 🤲🏻💕