Selcan21 Ozoooo anladım sizde gidince fiyat öğrenince yazar mısınız Gerçi devlette doğum yapmayı düşünüyorum fiyatları uçmuş yüksekse o kadar para veremem yani
Ozoooo Selcan21 canım ben bugün gittim 14 bin doğum girişe henüz güncellenmemiş 425 den muyane oldum haberin olsun
Selcan21 Ozoooo bu guncellenmemiş fiyatı mı ben sorduğumda 10.250 demişlerdi gerçekten nasıl insanları soyarız diye art ardına zam Yapıyorlar
Ozoooo Selcan21 37 haftalığım devlete randevu bulamıyorum bilginiz varmı devletin acilinden beni doğuma alırlar mı günüm geldi
Selcan21 Ozoooo evet gününüz de gelmiş benim daha var ben hamileliğim başından beri özele gittim hiç devlete gitmedim o yüzden bı bilgim yok ama doğumunuz başlarsa illaki acilden alırlar.
2oglusssannesii Ozoooo aliyolar canm sezeyansa gunde veriolar bı normal bı sezeryan doğum yaptm devlette çokta memnun kaldm
Selcan21 Ozoooo bende burdakine hiç gitmedim nasıl olacak bilmiyorum burda doğum yapmayı düşünmüyorum ama olursa Nevşehir’de devlet Hastanesi’nde
2oglusssannesii Selcan21 canm iki dogumumu da devlette yaptm Aksaray da burda biri normal ikinci sezeyan inan ordaki ilgi özelde yok