Esoo0698 Kızlar eltimin regli 8 gün geçti tabi bu günlerde çok test yaptı ama çıkmıyor bi türlü. Ee hastada olmadı. En son 20 gün önce birlikte olmuş korunmasız. O yüzden çıkmıyor olabilirmi.. Yarın kan vericez dua edin çok istiyor.
Hicranns Esoo0698 eğer gebelik olsaydı çıkardı her türlü 8 gğn geçmiş adeti muhakkak silikte olsa çıkardı
Serifeeenida Hicranns benim oğlum 4 haftalıkken test yaptım çıkmadı 2 hafta sonra ultrasonda çıktı 6 haftalık
Hicranns Serifeeenida geç döllenme olasılığın çok nadir oluyor kadınlarda öyle olunca kandada belli etmiyor kendini ama bizler için adet 1 hafta geçse kan versek bile çıkması gerekiyor kanda
Serifeeenida gulle1221 bende çok sitiyorum bide her yer kapalı kanda verip emin olamadım ya içim içimi yiyo
Serifeeenida Hicranns hamd olsun çıkmadı ama 5 yaşında bi oğlum var şimdi tekrar olsun istiyoruz inç testte çıkmamış olsun kan vericem yarın
gulle1221 Serifeeenida ben sizinle aynıyım inşlh 🙏🙏🙏 olmayız anne adayları rabim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
Serifeeenida gulle1221 ayy inş canımm yaa inan ki ilaç dahi kullanmadım miğrenden başımı kaldıramadığım halde 🫣
gulle1221 Serifeeenida ben 1 ay önce rahim filmi çektim , en son 4 de adet gördüm normalde 25 de olmam lazımdı test yaptım 5 gibi negatif çıktı artık bilmiyorum wala