benaslindayohum Papatya_00 arkadaşımında benimde kız, o hala pilav hapla gezerken bende bişi yok ikimizinde kız😂
Bskaysy Papatya_00 24 haftalık hamileyim kız bebeğim 1 kere kusmadım aşermedim yüzümde leke olmadı iç bacaklarımda leke oldu. Yengemde kız bebek doğurdu 3 ay çubuk krakerle beslendi kusmaktan
Mummumlilo Kız hamileliği zor olur güzelliği alır vs derler ama alakası yok benim kızım olacak ne mide bulantısı yaşadım ne yüzüme is geldi cildim pırıl pırıl
nglcktpz Valla ilk bebeğim erkek şimdi de ikiz gebelik yaşıyorum hem kız hem erkek ama şükür hiç mide bulanması yaşamadım iki gebeliğim boyunca da. Sadece ilk gebelikte son haftalar mide yanmam olmuştu onu unutamam :(
birannis_ Papatya_00 benim ilk gebeliğimde bulantı halsizlik tiksinme hersey oldu çok berbat bir hamilelik geçirdim şimdi 2 ci gebeliğim çok şükür bunda o kadar rahattım ne bir bulantı ne bir tiksinme ilk hamileliğin tam tersiydi herseyi yedim içtim halsiz değildim sonuç olarak ikiside erkek 😇
Kadnag Kızım olacak inşallah 15+4 haftamdayim hala bulantılarim oluyor ve yüzümu sivilce bastı. Annenin güzelliğini alıyor diyorlar artık sebebi nedir bilemem
EDAnisa2016 boz-elaa bi kızım var onda cok yaşadım bultans7 şimdi oğlana hamileyim 3 ay kusmaktan öldüm bence ikidinde oluyo yada bünyede kaynaklı bilmiyorum
Fmcsa Papatya_00 benim iki kizimdada midem bulandı ve azda olsa lekelenmem oldu yüzümde.Şimdi oğluma hamileyim hiç bulantım ve lekelenmem olmadı 27 haftalik oldum.Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin 🤲
Busakturk Papatya_00 maşAllah de ve sessizce sus nazar olmasın :) kız erkek farketmiyor bünye bebiş her sey olabilir :)
tubimom Papatya_00 cinsiyet değil de bünye meselesi bende kızımda yine bir tık olmuştu ama bunda hiç olmadı nerdeyse
Tulipati Papatya_00 cinsiyetimiz kız nadir bulantım oldu 2 veya 3 kez istifra etmişimdir cildimde kırmızılık oldu yanaklarımda isilik gibi o baştan beri vardı yani
Gizemmiray35 Papatya_00 cinsiyetle hiç alakası yok tecrübeyle sabit iki kızımda kusmaktan içim çıkıyordu 3. ye hamileyim bu da kız bi kere bile kusmadım
Pekdemir Papatya_00 kizlarimda da oğlumda da feci bulantım oldu bence bulantinin cinsiyetle alakası yok bünye meselesi ve her gebelik kendine ozeldir
cerenil Papatya_00 cinsiyetle hiç alakası yok bence ben 31. Haftadayim hala bulantı hapı kullanıyorum 5 ay hergun kustum genelde kız bebekte olur derler ama erkek bebeğim🌸