Sagliklagelkucugum Busece06 33ye kadar aktif şekilde çalışabildim sonrasında sıcaklar zorladı. Eşimle çalıştığımız için şimdilerde pzt, çarş, cuma gidiyorum 35+1im. Ayakkarını uzatabildiğin ve serinleyebildiğin sürece devam edebilirsin
Aksoylu24 battaniyemkareli alıcam. Eşim askeri personel. Ailelerden de uzaktayız. Kendim bakıp büyütmek istiyorum hem. O yüzden sorun olmazsa 2 yıl ücretsiz izin alıcam. Dediğim gibi maddi olarak zorlanmazsak calısmam o süre zarfında
Fnsengul 1122esraesila 26-27 ye kadar çatıştıktan sonra 32 ye tamamlayın da tazminatınızı alın bari :)
Nurasya Yareniko26 tabiki söyle işin gereği ağır bir şey yaptırırlar yada bi rahatsız olursun sonra sen söylemedin diye seni suçlarlar
Coynes Bende haftaya 32 oluyorum doktordan raporu alinca iki gün daha calissam olurmu acaba bilen varmi 😄
Aksoyasl Ben tam 32 de bıraktım güzel denk geldi bayram tatili. Allahtan sıcaklar basmamıştı bi hafta geçti ama şuan çok sıcaklar bastırdı, çalışacağım desem de gidemezdim sanırım
Canann1601 Busece06 okul öncesi öğretmeniyim. Özel bir anaokulunda çalışılıyordum fakat İstanbul’da oturuyorum trafik o kdar çok ve toplu taşıma kullanıyordum çok ayakta kalıyordum tıklım tıklım oluyordu dolmuş. Çünkü tek bir dolmuş gidiyordu evime. Maalesef 8. Haftamda dayanamadım çıktım. Bel ağrısı çok çok fazlaydı
Balbebek012 Canann1601 kız 8.hafta ne 🤣 ben de yorumunu okurken herhalde 37 ye kadar çalışmıl helal olsun diyecektim ta ki sonu okuyunca ya kadar🙃🙃 ben de hep minibüs kullanmak zorunda kaldım ciddi zor oluyır
Annemm1213 Busece06 ben öğretmenim 1. Sınıfları okutuyordum . 6. Haftada bırakmak zorunda kaldım düşük riski ve kanamadan dolayı ilk 3 ay boyunca yattım sadece tuvalete kalktım zaten hamileliğimin başında doktor zor bir işin var sürekli ayakta olman gereken ve çocukların yorduğu bir iş dikkat et evdeki geçirdiğin süreyi dinlenerek geçir demişti öyle yaptığım halde düşük riski yaşadım mecbur kaldım bıraktım
Pandolfini Şu an 35. Hafta içindeyim, kısmet olursa 37 ye kadar çalışmak istiyorum bakalım, masa başı işim inşallah zorlanmam
Merve1616 Bende 28 e girdim Niyetim 37.haftaya kadar çalışmak inşallah çalışabilirim.Haftada iki gün ofise gidiyorum diğer günler evden çalışıyorum.
handeserdes Busece06 erken doğum oldu. doğumdan 1 gün önceye kadar çalıştım. doğumdan sonra 2. gün yine çalışmaya başladım. ama benim kendi işim bilgisayar başında çalışıyorum. zor olmuyor.
Balbebek012 Busece06 32 ye kadar 🙃 sadece oturduğum için gittim yoksa çok ağrılarım vardı çalışmazdım o kadar