Ezgikiran Carsamba gunu sezeryan olucam ilkinde cok rahattm bunda cok korkuyorm karinda yapisiklik kalmis olabilir dediler.sezeryanda Ölecem korkusu var hep
Slalaylay Ezgikiran karinda yapisiklik kalmis ne demek benim de 10 gun sonra 2.sezeryan merak ettim . Bu arada kötu seyler getirmeyin akliniza sag salim bebeginizi kucaginiza alin insallah
as2603 Ezgikiran mrb ben 3 ye hamileyım bırıncı ve ıkıncıde sezaryandı ılkıne göre ıkıncı daha ıyı geçtı bendede yapışıklık vardı çocugu aldıktan sonra yapışıklıgı düzelttıler korkmayın yani
Fatmanray Ezgikiran korkmayın 4 kez sezeryan olan biliyorum kötüyü düşünmeyiin faydasız bende 3. Sezeryanımı olucam 5 ay sonra Allah bize sağ salim çıkmayı yavrumuzada kavuşmayı nasip etsin
Ezgikiran Slalaylay daha önce gecirilen sezeryanda kalabiliyormus ve ultrasonda gozukmuyormus yarasi iyi iyilesmemis dedi sadece acinca gorebiliriz yapisiklik.olabilir dedi.rahim filminde gozukuyormus daha once hic cektirmedm.ama yapisiklik.sorun olur mu diye korkuyorm
Ezgikiran as2603 Insallah benimde kolay gecer cok evham yaptm yapisikliktan dolayi bir sorun olursa diye.peki ameliyat sureniz uzun mu surdu
as2603 Ezgikiran ben yapışıklık olduğunuda bılmıyordum doğum sırasında ögrendım bebek çıktıktan sonra 1 saat falan sürdü benımkı ama korkulcak bişey yok emın olun zaten yapışıklıkta bı öncekı sezer yandan kaynakkı oluyormuş
Ezgikiran as2603 evet onceki sezereyandan dolayi olmustur dedi banada gozukmuyormus zaten ultrasonda ama yara iyi iyilesmemis yapisiklik.olabilir dedi.insallah benim de rahat gecer yapisiklik derecesi ameliyatta belli.oluyorms